Μήπως να αποχωρήσουμε από τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ; Οργή και θυμός από τους Πατρινούς στη θέα της τουρκικής σημαίας στο λιμάνι

Νίκος Τριάντης (fb)

Μήπως να αποχωρήσουμε από τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ;

Οργή και θυμός από τους κατοίκους της Πάτρας στη θέα της Τουρκικής σημαίας να κυματίζει μέσα στο λιμάνι της πόλης.

Πρόκειται για ένα από τα σκάφη που μετέχει στα πλαίσια της νατοϊκής άσκησης Dynamic Manta που διεξάγεται από τις 5-16 Μαρτίου 2018.

Οι κάτοικοι της Πάτρας όμως θεωρούν την αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτών από το Τουρκικό καθεστώς "μείζων" θέμα και είναι προσβολή να βλέπουν Έλληνες άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού να συνεργάζονται με τους Τούρκους την ώρα που οι Τούρκοι με ύπουλο τρόπο αιχμαλώτισαν τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Βλέπεται η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού διαθέτει τις αρετές εκείνες και τα υγιή κριτήρια να διακρίνει το μείζων σε αντίθεση με του πολιτικούς εκείνους που το πάχος του δέρματος τους δεν μετριέται πια με κανένα δερματοπτυχόμετρο.

Και το είπε ο Στρατηγός "...να κοιτάξουμε μην τους ξεχάσουμε τους αιχμαλώτους μας..." και απόρησα με τα λόγια του μέχρι που άκουσα το γνωστό εθνο-μηδενιστή Φίλη το πρωί και κατάλαβα τι ήξερε ο Στρατηγός.

Μήπως να αποχωρήσουμε από τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ έως ότου οι Τούρκοι να απελευθερώσουν του Έλληνες στρατιωτικούς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail