Ξεσηκώνεται η Θεσσαλονίκη στις 26 Φεβρουαρίου - Μεγάλη κινητοποίηση για να παραιτηθεί ο Μπουτάρης

Freepen.gr - Μια εκδήλωση με τίτλο "Απαιτούμε παραίτηση Μπουτάρη" δημιουργήθηκε εδώ και λίγες ώρες στο Facebook μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για μετονομασία του αεροδρομίου "Μακεδονία" και των ΚΤΕΛ καθώς και το ότι "έχουμε χάσει εδώ και 25 χρόνια".

Οι οργανωτές σημειώνουν: 
 
Στην συζήτηση για την ονομασία της πΓΔΜ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε ουσιαστικά θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. «Πρέπει να δούμε τι κάνουμε και εμείς. Έχουμε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» που όσοι τουρίστες κατεβαίνουν εδώ νομίζουν πως κατεβαίνουν στα Σκόπια. Θα κρατήσουμε τα ονόματα «Μακεδονία» για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και τον σταθμό ΚΤΕΛ; Χάσαμε και πρέπει να το καταλάβουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μετά από αυτή την δήλωση απαιτούμε την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη Δεν χάσαμε

κ. δήμαρχε, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη. Έχουμε υπομονή και επιμονή.

Στις 26 Φεβρουαρίου θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζι γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Το link της εκδήλωσης όπου ήδη ο αριθμός αυτών που δηλώνουν συμμετοχή αυξάνεται ραγδαία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail