Πρώτο χτύπημα από τους S-300 στη Συρία - Κατέρριψαν άγνωστο στόχο στα παράλια της Ταρσού - Διαρκείς περιπολίες από τα Su-30

Freepen.gr - Η ρωσική ιστοσελίδα rusvesna.su αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι οι αντι-αεροπορικοί πύραυλοι S-300 στη ρωσική ναυτική βάση της Ταρσού χτύπησαν άγνωστο στόχο στα παράλια της Συρίας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Σύριοι bloggers δημοσίευσαν ότι το ρωσικό αντι-αεροπορικό σύστημα S-300 άνοιξε πυρ με έναν πύραυλο που εκτοξεύθηκε με κατεύθυνση τη Μεσόγειο θάλασσα.

Η είδηση εμφανίστηκε αρχικά σε ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα από σχόλια των κατοίκων της περιοχής που επιβεβαίωναν το γεγονός:

«Ένας φίλος, ο οποίος ζει κοντά στο λιμάνι, μόλις επιβεβαίωσε ότι ήταν ένας πύραυλος S-300. Η Ρωσία αναχαίτισε κάτι πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα» δήλωσε ο Σύριος blogger Ali Hamdan.

Έχει επίσης δημοσιευθεί στο διαδίκτυο η εκτίμηση, δίχως όμως να έχει επιβεβαιωθεί, ότι είναι πολύ πιθανό να κατερρίφθη αμερικανικό drone.

Σε κάθε περίπτωση η σοβαρότητα του όποιου συμβάντος έρχεται να επιβεβαιωθεί από τις διαρκείς περιπολίες των Sukhoi-30 στα παράλια της περιοχής της Ταρσού.

Το βίντεο δημοσίευσε ο blogger ali Hamdan, σημειώνοντας πως πρόκειται για την 4η περιπολία τις 10 τελευταίες ημέρες.






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail