Θωρακίζουν τους Χριστιανούς της Χάμα - Κόλαση πυρός σε έδαφος κι αέρα κατέκαψε τους τρομοκράτες

Freepen.gr - Μια μεγάλη ομάδα Ρώσων πεζοναυτών και στρατιωτικής αστυνομίας έφτασε στη χριστιανική πόλη της Mhardeh το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συμβάλει στην προστασία της περιοχής και να ενταχθεί στις δυνάμεις του συριακού στρατού που επιχειρούν στην περιοχή για την ανάκτηση όλων των εδαφών.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdarnews ο Στρατός, οι Ρωσικές Δυνάμεις, η Χεζμπολάχ και το Ιράν χεδιάζουν να ξεκινήσει μια μαζική επίθεση που θα έχει ως στόχο την πεδιάδα της Βόρεια Χάμα στα σύνορα με το Ιντλέμπ.

Προηγουμένως, οι Δυνάμεις του Τίγρη είχαν απελευθερώσεις αρκετά χωριά έχασαν στο βόρειο τμήμα της Χάμα την περασμένη εβδομάδα.

Η νέα αυτή επίθεση θα επικεντρωθεί στην σφράγιση των συνόρων Χάμα-Ιντλίμπ, ενώ ο στρατος και οι συμμαχικές δυνάμεις θα λάβουν θέσεις γύρω από το προπύργιο των ισλαμιστών στο Khan Sheikhoun, νότια της ιστορικής πόλης της Ma'arat Al-Nu'man.






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail