Ο λαός πεθαίνει από αναθυμιάσεις κι ο Σαμαράς με την παρέα του γελούν στη ζεστασιά του καφενείου της Βουλής

Έχοντας λύσει όλα τα προβλήμτα της χώρας, δηλαδή αφού συμφώνησε σε όλα με την τρόικα σβήνοντας με μπλάνκο τις κόκκινες γραμμές, ο πρωθυπουργός Σαμαράς χαλαρώνει με την παρέα του στο καφένειο της Βουλής.


του Στρατή Μαζίδη

Και γιατί να μην το κάνει; Έχει και χαμηλές τιμές εκεί.

Εμφανίστηκε διαβάζουμε στο newsit και αισιόδοξος για την ελληνική προεδρία λέγοντας σε όλους πως αυτό θα συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας στο εξωτερικό.



Θα περάσουμε δηλαδή προς τα έξω τα μαγκάλια που σκοτώνουν, τους άστεγους, τους πολύτεκνους που τους πετά στο δρόμο η εφορία κτλ.

Αναφορικά με την κρίσιμη ψηψοφορία για τον προϋπολογισμό ο κ. Σαμαράς άκουσε με προσοχή τις αγωνίες των βουλευτών, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις ενώ για τα μεγάλα έργα δήλωσε πως η επανεκκίνηση μεγάλων οδικών έργων θα συμβάλλει στην αύξηση της ανάπτυξης και τη μείωση της ανεργίας.

Σαφέστατα δε θα υπάρξουν εκπλήξεις γιατί είναι πολλά τα προνόμια Αρη όπως έχουμε ξαναπεί για να τεθούν σε ρίσκο ενώ όσον αφορά την ανάπτυξη που απογειωθεί χάρη στους εθνικούς μας εργολάβους ξέχασε να υπενθυμίσει και τη εγκατάσταση δικτύου wifi σε όλη τη χώρα. Άλλωστε μέχρι τα Τέμπη, τη Μύκονο και τη Σίφνο που θα έρθουν τα σύνορα εύκολα μπαίνει ασύρματο ίντερνετ.

Πάντως έχουν όλη ένα βλέμμα έντονης ανησυχίας για το μέλλον του τόπου ε;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail