Ισραηλινός αναλυτής: Η Ρωσία μπορεί με τους Zircon να βγάλει off τη Βρετανία σε 15 λεπτά!

Η Ρωσία είναι ικανή να εξουδετερώσει το ΝΑΤΟ εκτοξεύοντας πυραύλους Zircon στο Ηνωμένο Βασίλειο

Freepen.gr - Η Ρωσία μπορεί να μη χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε περίπτωση απειλής, πιστεύει ο Ισραηλινός πολιτικός επιστήμονας Yakov Kedmi.

Τα τελευταίας τεχνολογίας όπλα της Ρωσίας ανάγκασαν τις Ηνωμένες Πολιτείες να σκεφτούν σοβαρά να αλλάξουν το πυρηνικό δόγμα τους. Είναι ο υπερηχητικός πύραυλος Zircon που έδωσε στη Μόσχα την ευκαιρία να ανατρέψει όλα τα σχέδια του πιθανού εχθρού, πιστεύει ο αναλυτής.

«Η Ρωσία μπορεί επίσης να εξουδετερώσει το ΝΑΤΟ με τη βοήθεια συμβατικών όπλων. Ένα σάλβο συμβατικών πυραύλων Zircon από ένα υποβρύχιο είναι ικανός να καταστρέψει όλους τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο θα απενεργοποιηθεί μέσα σε 15 λεπτά. Αυτό είναι όλο» είπε ο πολιτικός επιστήμονας στο κανάλι ITON-TV στο YouTube.

Σύμφωνα με τον Kedmi, η Ρωσία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε περίπτωση απειλής. Για να εξουδετερώσει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, η Μόσχα μπορεί να καταφύγει στα υπερηχητικά της όπλα. Η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει τον κύριο σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών - τη Μεγάλη Βρετανία. Ο ειδικός πιστεύει ότι εάν η Ρωσία βγάλει το Ηνωμένο Βασίλειο από το παιχνίδι σε μια επίθεση αντιποίνων, όλα τα άλλα μέλη της συμμαχίας θα πέσουν σαν ντόμινο.

 

* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail