Ρωσικά και λευκορωσικά μαχητικά Su-30SM κάλυψαν πάνω από 1.150 χλμ σε 120 λεπτά περιπολίας

Τα πληρώματα των λευκορωσικών και ρωσικών μαχητικών Su-30SM πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή αεροπορική περιπολία στα σύνορα της Ενωσης Κρατών φέτος, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας την Τετάρτη.

"Οι Λευκορώσοι και Ρώσοι πιλότοι που πετούσαν μαχητικά πολλαπλών ρόλων Su-30SM πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή αεροπορική περιπολία στα σύνορα του κράτους της Ένωσης φέτος. Οι πιλότοι πέρασαν 120 λεπτά στον αέρα, καλύπτοντας απόσταση άνω των 1.150 χιλιομέτρων κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους", ανέφερε το υπουργείο.

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, το Υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας ανέφερε ότι το 2022 η Λευκορωσία και η Ρωσία θα συνεχίσουν να εκτελούν κοινές αποστολές συναγερμού πολεμικής αεράμυνας και αεροπορικές περιπολίες στα σύνορα της Ένωσης. Νωρίτερα, στις κοινές αεροπορικές περιπολίες συμμετείχαν και ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς Tu-160 και Tu-22M3.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail