Βελόπουλος για Rapid και PCR: Ο Ελληνας επωμίζεται διπλάσιο έως και πολλαπλάσιο από άλλες ευρωπαϊκές χώρες

JamesQube / pixabay
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.ΛΥ: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το κόστος που επωμίζεται ο Έλληνας πολίτης για την διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων για τον κορονοϊό (PCR και Rapid) είναι διπλάσιο έως και πολλαπλάσιο από άλλες ευρωπαϊκές χώρες με πολύ υψηλότερα εισοδήματα.

Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή είχε απαιτήσει από την κυβέρνηση την συνταγογράφηση του μοριακού διαγνωστικού ελέγχου για όλους τους Έλληνες, ώστε να υπάρχει πλήρης και αξιόπιστη ιχνηλάτηση της πανδημίας.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν υιοθέτησε την πρόταση μας, αλλά επέτρεψε την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων, προς όφελος ιδιωτών. Αποδεικνύοντας ότι δεν λειτουργεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, αλλά την υπεράσπιση ιδιωτικών συμφερόντων ολιγαρχών.

Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί όσους πλούτισαν εις βάρος της υγείας των Ελλήνων, ότι θα λογοδοτήσουν πέραν πάσης «ασυλίας» και «ακαταδίωκτου».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail