Το Hilton γίνεται Conrad και αλλάζει πλήρως: Πώς θα είναι οι 50 πολυτελείς κατοικίες που φτιάχνονται

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton αλλάζει σελίδα και ύστερα από περίπου 60 χρόνια λειτουργίας στην Αθήνα αλλάζει και όνομα, καθώς πλέον θα λέγεται Conrad.

Από: iefimerida.gr

Η αλλαγή σελίδας έρχεται μετά τη συμφωνία του Ομίλου Hilton και της Ιονικής Ξενοδοχειακής της οικογένειας Κωνσταντόπουλου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα luxury brands της Hilton Conrad Hotels & Resorts, Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences θα αποκτήσουν παρουσία στην Ελλάδα και θα λειτουργήσουν εντός του νέου προορισμού που αναπτύσσει η Ιονική Ξενοδοχειακή.

Το νέο ξενοδοχείο Conrad, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2024, θα περιλαμβάνει περίπου 280 δωμάτια και σουίτες, καθώς και περίπου 50 ιδιωτικές κατοικίες Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το νέο ξενοδοχείο, «φιλοδοξεί να εισάγει στην πρωτεύουσα, ένα καινοτόμο αναπτυξιακό μοντέλο μεικτής χρήσης και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της αλλά και για επισκέπτες. Θα περιλαμβάνει -πέραν της ξενοδοχειακής χρήσης- ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες μέσα από δραστηριότητες αναψυχής και ευεξίας, με στόχο να συμβάλει περαιτέρω στην καθιέρωση της Αθήνας μεταξύ των κορυφαίων επιλογών στην Ευρώπη για ταξίδια ή ακόμα και για μόνιμη διαμονή».

Πως θα είναι τα 50 σπίτια υπό το όνομα «Conrad» και «Waldorf Astoria Residences»

Οι στόχοι της επένδυσης είναι το ξενοδοχείο να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς στον τομέα του και να εισάγει στην πρωτεύουσα ένα καινοτόμο αναπτυξιακό μοντέλο μεικτής χρήσης. Παράλληλα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους αλλά και για επισκέπτες. Οι χώροι διαμονής του ξενοδοχείου, οι συνεδριακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις αναψυχής θα ανακατασκευαστούν πλήρως, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών, όμως μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τα περίπου 50 σπίτια που θα βρίσκονται στους τελευταίους ορόφους.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές οι μισές κατοικίες θα ονομάζονται «Conrad» και οι άλλες μισές «Waldorf Astoria Residences», όλες premium, υπερσύγχρονου και εντυπωσιακού design εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο ενώ στις εγκαταστάσεις προβλέπεται να φιλοξενηθούν εμβληματικοί χώροι γαστρονομίας, εμπορικοί χώροι και άλλες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές οι τιμές στις κατοικίες καθώς και το συνολικό εμβαδόν δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα, ωστόσο, αρκεί μια ματιά στο αντίστοιχο project στο Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης, το οποίο αποκαλείται «The Towers of the Waldorf Astoria» για να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα.

Το αντίστοιχο ακίνητο της Νέας Υόρκης του οποίου η αποκατάσταση θα είναι πλήρως έτοιμη το 2022 από την αρχιτεκτονική εταιρεία SOM, περιλαμβάνει τη μετατροπή 1.400 δωματίων σε 375 κατοικίες και 375 πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου. Το Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε επίσης ότι θα ανοίξει όχι ένα, αλλά τέσσερα μπαρ, μόνο για τους κατοίκους ενώ οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σημειώνεται πως το Hilton άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Αθήνα το 1963 ως το πρώτο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας στη χώρα και έκτοτε συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη της πρωτεύουσας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

To έργο αυτό αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ταχέως αναπτυσσόμενο πολυτελές χαρτοφυλάκιο της Hilton σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που εκτείνεται σήμερα σε τοποθεσίες όπως το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, το Άμστερνταμ και η Ρώμη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail