Χειροπέδες σε ληστές ενεχυροδανειστηρίων στη Χαλκίδα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εξιχνιάσθηκαν άμεσα υποθέσεις ένοπλης ληστείας και απόπειρας ληστείας σε καταστήματα, οι οποίες διαπράχθηκαν πρωινές ώρες την 31-12-2021, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε δύο (2) καταστήματα (ενεχυροδανειστήρια) και με την απειλή πιστολιού, στην πρώτη περίπτωση αποπειράθηκαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό, πλην όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, μετά από αντίδραση της ιδιοκτήτριας και τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, απέσπασαν από την υπάλληλο του καταστήματος, χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, δύο (2) ημεδαποί, ο ένας εκ των οποίων εντοπίσθηκε απογευματινές ώρες της 31-12-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, σε περιοχή της Χαλκίδας και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, από την ληστεία στο ενεχυροδανειστήριο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του και ρουχισμός, τον οποίο φορούσε ο δράστης κατά τη διάρκεια της ληστείας και της απόπειρας ληστείας της 31-12-2021.

Στα πλαίσια της προανάκρισης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο (2) υποθέσεις ληστειών, οι οποίες διαπράχτηκαν στις 14 και 18-12-2021, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Ειδικότερα :

  • πρώτες πρωινές ώρες, την 14-12-2021, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και
  • πρωινές ώρες, την 18-12-2021, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο και ομοιοτρόπως, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail