Ως βουλευτής αντιπολίτευσης έλεγε "ΟΧΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ", ως "υπεύθυνος" υπουργός «ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ πάνω στα σύνορα»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10-1-2022

Ως βουλευτής αντιπολίτευσης έλεγε "ΟΧΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ", ως "υπεύθυνος" υπουργός «ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ πάνω στα σύνορα»!

Το 2015 αντιλαμβανόταν τους εθνικούς κινδύνους ο κ. Μηταράκης ως βουλευτής της αντιπολίτευσης και ζητούσε να μην κατασκευαστούν τα χοτ σποτς στο Αιγαίο. Ναι, αυτά τα χοτσποτς που έγιναν για 72 ώρες παραμονή. Τελικά οι 72 ώρες παραμονής στα νησιά έγιναν μήνες ή και χρόνια, εξαιτίας της εξέτασης ασύλου!

Σήμερα ως "υπεύθυνος" υπουργός έχει φτιάξει τρεις Υπερδομές πάνω στα σύνορα (Σάμο, Λέρο, Κω) και ζητάει να φτιάξει άλλες δύο πολύ μεγαλύτερες σε Χίο και Λέσβο.
Της Σάμου η Υπερδομή οι προδιαγραφές ήταν για 14.250 τ.μ. στεγασμένων χώρων και τελικά σύμφωνα με το βίντεο της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε έφτασε τις 18.000τ.μ.!

3.000 χιλιάδες η επίσημη χωρητικότητα σύμφωνα με την σελίδα του υπουργείου (1.560 άτομα γεν. πληθυσμός, 240 ασυνόδευτα , 240 ευάλωτες ομάδες, 960 στο ΠΡΟΚΕΚΑ) αλλά όπως λέει και ο κ. Μηταράκης ταβάνι δεν υπάρχει!

Ποιος δεν θυμάται, ίσως το μόνο αληθές που έχει πει, από τη διακαναλική συνέντευξη Χίου το αμίμητο; "κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όταν μιλάμε για χωρητικότητες"!!

Στη Χίο οι προδιαγραφές της Υπερδομής στο Θόλος ξεκινάνε από 18.000 τ.μ. στεγασμένους χώρους δηλαδή πολύ μεγαλύτερες από αυτήν της Σάμου, χωρίς φυσικά κανένας να γνωρίζει ποιο θα είναι το τελικό μέγεθος, αν φυσικά ποτέ κατασκευαστεί. Της Λέσβου είναι 42.000 τ.μ. δηλαδή τριπλάσιο της Σάμου!!

Έτσι, ηθελημένα προσπαθεί να παραπλανήσει τους νησιώτες για το μέγεθος και τις χωρητικότητες. Αν την Υπερδομή της Σάμου τη θεωρεί μικρή τότε φανταστείτε τι θέλει να φτιάξει σε Χίο και Λέσβο!
Σήμερα ξαφνικά φόρεσε τον δημοκρατικό του μανδύα και θέλει διάλογο με τους φορείς και την τοπική κοινωνία. Χθες είχε φορέσει άλλον μανδύα, αυτόν του καλού χριστιανού! Για να παραστεί στην εορτή των Θεοφανίων ενώ ήταν σε αναμονή αγωνιώντας αν θα έχει επιτυχές αποτέλεσμα η απόβαση των μηχανημάτων της ΤΕΡΝΑ!

Πριν 2 χρόνια έστειλε τα ΜΑΤ, χθες προσπάθησε την απόβαση, σήμερα ζητάει διάλογο ώστε να ξεφύγει από το νέο πατατρακ! Δεν τον ενοχλούν αν υπάρχουν εθνικές εορτές ή πανδημία. Ο μόνος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί είναι η κατασκευή των Υπερδομών! Πάση θυσία!

"Να τους πιάσουμε στον ύπνο" τους νησιώτες" Αυτός είναι ο στόχος. Λες και οι νησιώτες είναι ο εχθρός την ίδια στιγμή που η Άγκυρα οι απειλές της έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και είναι πλέον καθημερινές.

Κανένα χοτσποτ στο Αιγαίο έλεγε, τώρα θέλει Υπερδομές!

Εκεί στην κυβέρνηση ας το καταλάβουν. Όσοι στημένοι διάλογοι και να προσπαθήσει ο κ. Μηταράκης και όσοι χειροκροτητές και να παραβρεθούν, οι νησιώτες ήδη έχουν αποφασίσει.
Αλλάξτε πολιτική, μαζί και τον Υπουργό.

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail