Το ανήσυχο βλέμμα του πρωθυπουργού και η κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας

Μεγάλη ανησυχία για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα

Φανερά καταβεβλημένος και ανήσυχος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του για το νέο έτος. Το αγέρωχο βλέμμα του είχε μετατραπεί σε μία αγχωτική προσπάθεια να κρύψει τα συναισθήματά του και να εμφανιστεί πειστικός προς τους πολίτες.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Είναι εμφανές ότι ο πρωθυπουργός κάτι γνωρίζει, που δε γνωρίζουν ακόμα και οι στενοί του συνεργάτες. Μάλιστα, όλες οι προσπάθειες μαγνητοσκόπησης του συγκεκριμένου μηνύματος είχαν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τον πρωθυπουργό να δείχνει εμφανώς ότι κάτι τον απασχολεί.

Γι’ αυτό και πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μετέδωσαν το μήνυμα χωρίς να συμπεριλαμβάνουν το βίντεο, έχοντας μάλιστα ως κεντρική φωτογραφία, μία φωτογραφία από παλαιότερο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το περιεχόμενο πάντως του μηνύματος ήταν γεμάτο αισιοδοξία και ελπίδα, καθώς και αποφασιστικότητα για την συνέχιση της κυβερνητικής πολιτικής. Ο τρόπος πάντως και οι εκφράσεις του πρωθυπουργού, έδειχναν ότι μπροστά μας έχουμε έναν Γολγοθά.

Πιθανότατα με τα εθνικά θέματα, καθώς στο Μαξίμου επικρατεί τις τελευταίες ώρες ανησυχία από την εμμονή των τούρκων να αμφισβητούν σε ανώτερο επίπεδο την ελληνική κυριαρχία στα κατοικημένα νησιά του Αιγαίου. Εκδίδοντας μάλιστα και αντίστοιχη NAVTEX για όλο το 2022.

Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά στο Μαξίμου πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την πολιτική που έχουν ακολουθήσει εδώ και δύο χρόνια έναντι της Τουρκίας, η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς. Παρά τις διαβεβαιώσεις των δύο υπουργών επικρατείας σε όλα τα κλειστά συμβούλια, ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποιο «θερμό επεισόδιο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail