Πληθαίνουν οι εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές στον πρωθυπουργό

Αντιστέκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνεργάτες του πρωθυπουργού έριξαν επίσημα στο τραπέζι την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Πιο επίσημα δεν γίνεται. Δεν μιλάω για τα άρθρα σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ακόμα και αυτοί πλέον κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο όχι διπλών, αλλά τριπλών εκλογών.

Από: newsbreak.gr - Ο κύριος Μάξιμος

Αναφέρομαι στις ανησυχίες σοβαρών συνεργατών με άμεση επαφή τόσο με τον πρωθυπουργό αλλά και με την …πραγματικότητα!

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι αλώβητος τόσο από την πολιτική διαχείριση της πανδημίας όσο και τα εθνικά θέματα, η υπόθεση όμως της οικονομίας είναι αυτή που πραγματικά έχει καταπιεί κυβερνήσεις.

Συνεργάτης του πρωθυπουργού συγκεκριμένα, ζήτησε τα στοιχεία για τους μη εξυπηρετούμενούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και μία ένδειξη για το πως θα κινηθούν οι λογαριασμοί του φυσικού αερίου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, που λόγω της επιδείνωσης του καιρού θα επηρεάζουν καταλυτικά τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών. Τα αποτελέσματα ήταν εφιαλτικά.

Όταν λοιπόν γίνεται αντιληπτό ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις βασικές υποχρεώσεις, ενώ βλέπει ότι η κατάσταση χειροτερεύει, είναι αυτονόητο ότι θα επιδιώξει την πολιτική αλλαγή. Όταν μάλιστα η «κόλαση» των αυξήσεων εισέρχεται απ’ ευθείας εντός των τειχών της οικίας, δεν υπάρχει «επικοινωνιακό αντίδοτο».

Και οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου που πλέον τάσσονται υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών, γνωρίζουν καλά ότι και η πιο επιτυχημένη επικοινωνιακή διαχείριση θα είναι άχρηστη από τη στιγμή που ο πολίτης ζει το δράμα στο πετσί του.

Ο πρωθυπουργός από την άλλη, δεν συζητά το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται άνετα στην πρόθεση ψήφου, τον κάνουν και κοιμάται ήσυχα τα βράδια, χωρίς να έχει το άγχος της «πολιτικής επιβίωσης». Τα δημοσκοπικά ευρήματα άλλωστε είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πειστεί ο πρωθυπουργός, από σοβαρούς επαναλαμβάνω συνεργάτες του, που έχουν βάσιμες ανησυχίες ότι το πολιτικό κεφάλαιο του Κυριάκου Μητσοτάκη εξανεμίζεται όσο το κόστος ζωής των Ελλήνων αυξάνεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail