Ελληνική Λύση: έμπρακτα στο πλευρό των αγωνιζομένων άκριτων της Χίου και της Λέσβου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Η κατασκευή νέων δομών παράνομων μεταναστών σε Χίο και Λέσβο, ισοδυναμεί με απόπειρα παγίωσης του σχεδίου εποικισμού των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά τα νησιά μας, η κυβέρνηση με τις εγκληματικές τις επιλογές ανοίγει την κερκόπορτα στην εθνική μας ασφάλεια.

Η Ελληνική Λύση εκφράζει την αλληλεγγύη της στους αγωνιζόμενους Έλληνες ακρίτες που με τον αγώνα τους υπερασπίζονται την εθνική μας ακεραιότητα και κυριαρχία.

Το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, κλιμάκια αποτελούμενα από βουλευτές και στελέχη της Ελληνικής Λύσης θα βρίσκονται σε Χίο και Λέσβο για μα συμπαρασταθούν έμπρακτα στους αγωνιζόμενους κατοίκους.

Την Χίο θα επισκεφθεί κλιμάκιο υπό τον βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη και αντιστοίχως την Λέσβο θα επισκεφθούν οι βουλευτές Κώστας Χήτας και Μαρία Αθανασίου, με στελέχη του κόμματος.

Η Ελληνική Λύση θα μεταφέρει τον δίκαια αιτήματα των αγωνιζομένων Ελλήνων, εντός κοινοβουλίου, όπως πράττει αδιαλείπτως από την πρώτη στιγμή.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail