Η Κίνα ψήφισε νόμο που αμφισβητεί τα σύνορα με την Ινδία!

Freepen.gr -
Ο νέος νόμος για τα χερσαία σύνορα της Κίνας φέρεται να έχει τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου, εν μέσω παρατεταμένης στρατιωτικής αντιπαράθεσης με την Ινδία κατά μήκος των αμφισβητούμενων συνόρων τους στο ανατολικό Λαντάκ.

Και μόλις πριν από δύο ημέρες, το Υπουργείο Πολιτικών Υποθέσεων της Κίνας ανακοίνωσε ότι έχει χορηγήσει «τυποποιημένα» ονόματα για 15 τοποθεσίες στην ινδική πολιτεία Arunachal Pradesh, οι οποίες θα εμφανίζονται από εδώ και στο εξής στους επίσημους κινεζικούς χάρτες, σημειώνει το https://eurasiantimes.com/china-india-border-laws-comes-into-effect-nuclear-weapons/.

Η τελευταία κίνηση αποκαλύπτει τα κίνητρα του Πεκίνου να επεκτείνει την επικράτειά του πέρα ​​από τη Γραμμή Πραγματικού Ελέγχου (LAC), τα de facto σύνορα. Υποδεικνύει επίσης ότι η συνεχιζόμενη αντιπαράθεση στα σύνορα είναι απίθανο να τελειώσει σύντομα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail