Πλακώνονται μεταξύ τους οι μισθοφόροι της Τουρκίας με τους ηγέτες τους στη Λιβύη

Freepen.gr -
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των Σύριων μισθοφόρων και των ηγετών τους μέσα στους καταυλισμούς της Τρίπολης λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσης και της αφαίρεσης μεγάλων ποσών από τους μηνιαίους μισθούς τους.

Το παρατηρητήριο πρόσθεσε, επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, ότι καθημερινά ξεσπούν καυγάδες μεταξύ των Σύριων μαχητών και των ηγετών τους, καθώς οι μαχητές στέλνουν φωνητικές σημειώσεις στους διοικητές τους, καλώντας να πληρώσουν τους μισθούς τους ή να τους επιστρέψουν στη Συρία αφού τα στρατόπεδα της Τρίπολης μετατράπηκαν σε φυλακές αφού δεν επιτρέπεται στους μαχητές να τα εγκαταλείψουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παρατηρητήριο υπολόγισε τον αριθμό των Σύριων μισθοφόρων που έφερε η Τουρκία στη Λιβύη σε περίπου 7.000, λέγοντας πως εξακολουθούν να διαμένουν σε στρατόπεδα της Τρίπολης, παρά τις διεθνείς εκκλήσεις για αποχώρησή τους από τη Λιβύη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail