Μεγάλος ρωσικός εξαγωγέας σιτηρών προλέγει εξελίξεις με την Κίνα

Freepen.gr - Ο Μεγάλος έμπορος ρωσικού σιταριού, η Solaris με έδρα την Ελβετία είναι πεπεισμένη ότι η Κίνα θα γίνει μεγάλος αγοραστής και επιδιώκει να ενισχύσει τις εξαγωγές στην Αίγυπτο, το Πακιστάν, το Σουδάν, την Τανζανία και την Τουρκία. «Η Κίνα είναι επίσης βασικός στόχος για τις ρωσικές εξαγωγές σιτηρών και η Solaris είναι πεπεισμένη πως η Κίνα θα είναι σύντομα ένας σημαντικός αγοραστής ρωσικού σιταριού», δήλωσε ο Josh Martin, διευθύνων σύμβουλος της Solaris, χωρίς να διευκρινίσει τι εννοούσε λέγοντας σύντομα.

«Η Solaris έχει επικεντρωθεί στην αύξηση της προσφοράς ρωσικού σιταριού σε υπάρχουσες αγορές όπως η Τουρκία, το Σουδάν, η Τανζανία και η Αίγυπτος, καθώς και στο άνοιγμα νέων αγορών για ρωσικό σιτάρι όπως η Αλγερία και το Πακιστάν μεταξύ πολλών άλλων σε εξέλιξη», είπε ο Martin.

Η Solaris μπόρεσε να εισχωρήσει στην αγορά της Αλγερίας αφού η Γαλλία κυριάρχησε στην αγορά. Η εταιρεία βοήθησε επίσης τη Ρωσία να επαναλάβει τις εξαγωγές σιταριού στην Ινδονησία και το Βιετνάμ.

Η Solaris διαχειρίζεται επίσης σιτηρά από τη Ρουμανία και την Ουκρανία και διερευνά εξαγωγικές συμμαχίες για προέλευση συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Αργεντινής.

* πληροφορίες agweb.com

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail