Γιώργος Τράγκας: «Κόλλησα κορονοϊό από τριπλά εμβολιασμένο» - Τι είχε πει στη Zougla

Ο Γιώργος Τράγκας είχε μιλήσει στο ξεκίνημα του δικού του τανγκό, όπως το είχε αποκαλέσει, με τον κορωνοϊό στο zougla.gr περιγράφοντας την κατάστασή του αλλά και μιλώντας γενικότερα:

«Μέχρι στιγμής έχω πυρετό, που πηγαινοέρχεται. Έχω τη γεύση μου, έχω την οσμή μου, δεν βήχω και παίρνω ψευδάργυρο, βιταμίνη C, κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό παίρνω 2 zithromax των 250 και επίσης μεγάλη ποσότητα από βιταμίνη D».

«Κόλλησα από έναν φίλο που δουλεύουμε μαζί στο ραδιόφωνο και είχε εμβολιαστεί τρεις φορές. Δεν κόλλησα μόνο εγώ, αλλά και άλλοι. Δεν σου κρύβω ότι τα δύο τελευταία χρόνια είχα την άποψη ότι ο ιός θα διατρέξει το σύνολο του πληθυσμού είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Και με γιατρούς που μιλάω μου λένε το ίδιο πράγμα. Θα διατρέξει το σύνολο της ανθρωπότητας και φυσικά της Ελλάδας. Η Ελλάδα όμως δεν έχει υποδομές νοσοκομειακές».

«Από τότε που το δηλώσουμε δε μας πήρε κανένας τηλέφωνο. Αν ήμουν άμυαλος θα έσπαγα την καραντίνα και θα πήγαινα μέχρι το σούπερ μάρκετ. Για τυπικούς λόγους έπρεπε να με πάρουν τηλέφωνο και να με ρωτήσουμε με ποιους ήρθα σε επαφή».


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail