Ρώσος αξιωματούχος προτείνει την ανάπτυξη πολεμικών πλοίων με υπερηχητικούς Tsirkon στη Συρία

Freepen.gr - Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ρωσικής κυβέρνησης πρότεινε ότι η χώρα θα μπορούσε να αναπτύξει πολεμικά πλοία οπλισμένα με υπερηχητικούς πυραύλους Tsirkon κοντά στη Συρία για να μπλοκάρει τη Μεσόγειο Θάλασσα.

«Έχουμε ακόμα τη βάση μας στη Μεσόγειο Θάλασσα, εκεί είναι το Χμεϊμίμ. Στο λιμάνι της Tartus υπάρχουν και παράκτια πυραυλικά συστήματα. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πλοία οπλισμένα με υπερηχητικούς πυραύλους Zircon, που θα μπλοκάρουν πλήρως ολόκληρη τη Μεσόγειο Θάλασσα», δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας, Αντρέι Καρταπόλοφ στο κανάλι «Soloviev Live» στο YouTube.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα στρατιωτικά μέτρα δεν είναι απαραίτητα πόλεμος». «Αυτά είναι δημιουργία άμεσων απειλών για τον εχθρό μας για να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει τις περαιτέρω ενέργειές του».

«Δηλαδή, όταν συνειδητοποιούν ότι έχουν άμεση άμεση απειλή να καταστρέψουν τα πλήγματα τους, τα οποία βρίσκονται στην Ανατολική Ευρώπη, τα συστήματα ελέγχου, τις ομάδες αεροπλανοφόρων τους. Και το θέμα είναι να ξεκινήσεις κάτι αν χάσεις εκ των προτέρων; Είναι πολύ ευαίσθητοι στην ήττα», πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail