Το Ιράν ενδέχεται να παραλάβει μια παρτίδα Su-35S τα οποία αρνήθηκε η Ινδονησία

Μια μεγάλη παρτίδα μαχητικών Su-35S ενδέχεται να μεταφερθεί στο Ιράν αντί στην Ινδονησία.

Freepen.gr - Τα μαχητικά Su-35S, που εγκαταλείφθηκαν από την Ινδονησία, μπορούν να μεταφερθούν στην ιρανική αεροπορία. Αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν από ειδικούς, σημειώνοντας ότι αυτό επιτρέπει στην Ισλαμική Δημοκρατία να επανεξοπλιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με ένα από τα πιο σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Τεχεράνη στο πλαίσιο μιας επικείμενης ένοπλης σύγκρουσης με το Ισραήλ.

Προς το παρόν, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Ινδονησία έπρεπε να παραλάβει ρωσικά μαχητικά Su-35S στο εγγύς μέλλον, ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι αυτή η χώρα αρνήθηκε να συνάψει σύμβαση, τα μαχητικά αεροσκάφη ενδέχεται να μεταφερθούν στο Ιράν, το οποίο ενδιαφέρεται εξαιρετικά για το συγκεκριμένο τύπο.

«Η Τεχεράνη έχει μια μοναδική ευκαιρία να παραλάβει μια μεγάλη παρτίδα ρωσικών μαχητικών Su-35 στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Δεδομένης της κόλασης που έχουν κάνει αυτά τα πολεμικά αεροσκάφη για τα μαχητικά F-35, το Ισραήλ θα πρέπει να σκεφτεί εάν αυτή η χώρα είναι έτοιμη να διακινδυνεύσει μια επίθεση στην Ισλαμική Δημοκρατία», σημειώνεi η Avia.

Το Ιράν δεν έχει ακόμη αρχίσει να εκφράζει σχέδια για την πιθανή αγορά ρωσικών Su-35, ωστόσο, αυτήν την στιγμή, η Ισλαμική Δημοκρατία μπορεί να διασωθεί μόνο από τη Ρωσία με γρήγορη προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail