Η Τουρκία ενδέχεται να μεταφέρει στην Ουκρανία δεδομένα για τους S-400 που βρίσκονται κοντά στα σύνορα

Freepen.gr - Η Τουρκία ενδέχεται να μεταφέρει στην Ουκρανία δεδομένα σχετικά με το έργο των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400 που αναπτύσσονται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Στο πλαίσιο του τρόπου με τον οποίο η Τουρκία προσπαθεί να υποστηρίξει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην υλοποίηση των σχεδίων για την κατάληψη του Ντονμπάς και της Κριμαίας, υπάρχει ο κίνδυνος η Τουρκία να προσπαθήσει να μεταφέρει απόρρητα δεδομένα σχετικά με τη λειτουργία του ρωσικού S-400 Triumph προς το Κίεβο, τα οποία βρίσκονται κοντά στα σύνορα Ρωσίας και Ουκρανίας. Πρώτα απ 'όλα, μιλάμε για τις προθέσεις της Τουρκίας να διαφημίσει τα επιθετικά drones της και αν αυτό λειτουργήσει πραγματικά στο Donbass, τότε η Άγκυρα μπορεί να καταστήσει περισσότερο δημοφιλή τα επιθετικά drones της.

Μέχρι σήμερα, η Τουρκία είχε αρκετό χρόνο για να επεξεργαστεί τα ηλεκτρονικά της αντίμετρα για τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 που αγόρασε νωρίτερα από τη Ρωσία. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα ότι Τούρκοι ειδικοί μπορεί να βρίσκονται τώρα στην Ουκρανία, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα η Άγκυρα μπορεί να οργανώσει σκόπιμα μια πρόκληση, η βασική πρόθεση της οποίας είναι να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορούν να ξεπεράσουν τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σήμερα μόνο τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 μπορούν να εντοπίσουν τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό έχει ήδη αποδειχθεί από τον ρωσικό στρατό.

* πληροφορίες Avia

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail