Η τελική λύση πλήρης ψηφιοποίηση - Η κωδικοποίηση QR του κόσμου

Codification of the World”

By Peter Koenig, Global Research, October 22, 2021

[Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου έχει εργαστεί για πάνω από 30 χρόνια. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του "Implosion - Ένα οικονομικό θρίλερ για τον πόλεμο, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την απληστία των μεγάλων επιχειρήσεων". ΄Εχει συμβάλει στη συγγραφή του βιβλίου της Cynthia McKinney «Όταν η Κίνα φτερνίζεται: Από το lockdown του coronavirus στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική κρίση» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020)

Με το ανωτέρω βιογραφικό και το πνευματικό επίπεδο και την κοινωνική αναγνώριση που προϋποθέτει είναι ασφαλώς δύσκολο να χαρακτηριστεί ο συντάκτης του άρθρου (όπως ορισμένα βραβεία Νόμπελ Ιατρικής) ως συνωμοσιολόγος, «ψεκασμένος» και ανάξιος προσεκτικής ανάγνωσης, για την διαμόρφωση ιδίας ανεξάρτητης γνώμης και κρίσης, για όσα ακούμε, βλέπουμε και υφιστάμεθα]

Mετάφραση / εισαγωγή: Μιχαήλ Στυλιανού


Πώς και δεν έχει περάσει από το μυαλό όλων ακόμα, ότι κάτι δεν πάει καλά; Μεγάλο λάθος. Μπορεί να είναι απλά γνωστική ασυμφωνία; Ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά η φροντίδα άνεσής σου δεν σου επιτρέπει να το παραδεχτείς; Αυτό ίσχυσε στο Τρίτο Ράιχ – και έφερε την τυραννία του Χίτλερ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η εναλλακτική λύση, για να φανταστείτε, θα ήταν ότι όλοι εκείνοι που αποφάσισαν να μην εμβολιασθούν - να επιμείνουν σε αυτό και να το δημοσιοποιήσουν. Αψηφούν τις εντελώς παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές της κυβέρνησης, του συστήματος του ΟΗΕ που παίρνει τις εντολές του από τη σκοτεινή αόρατη δύναμη, που απειλεί με θάνατο, εκείνους που δεν συμμορφώνονται.

Αλλά φανταστείτε, αν κανείς δεν θα άκουγε αυτές τις παράλογες και αντισυνταγματικές εντολές, ούτε καν την αστυνομία, ούτε τον στρατό – και τα δύο όργανα επιβολής του νόμου θα έπαιρναν το μέρος του λαού –μαζί με τους ίδιους τους ανθρώπους, των οποίων τα δικαιώματα έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται.

Στην πραγματικότητα, αυτό έχει συμβεί ήδη περισσότερες από μία φορές σε όλο τον κόσμο, όπου η αστυνομική βαρβαρότητα ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Ξαφνικά μια ομάδα αστυνομικών πρώτης γραμμής έβγαλε τα κράνη της και βάδισε με τον λαό – στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία, την Ελβετία και αλλού. Τον τελευταίο καιρό, μια παρόμοια τάση μπορεί να αποκρυσταλλώνεται, στην πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας, όπου οι άνθρωποι της Μελβούρνης βρίσκονται σε εγκλεισμό κυριολεκτικά για μήνες.

Μια κυρία της αστυνομίας παραιτήθηκε και βγήκε στη δημοσιότητα δίνοντας συνεντεύξεις και αποκαλύπτοντας ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων της σκέφτονται το ίδιο, αλλά φοβούνται να χάσουν τη δουλειά τους ή / και να τιμωρηθούν από τον τυραννικό κυβερνήτη της Βικτώριας. Αυτή είναι μια καλή αρχή. Δες αυτό. .

Θα πρέπει να γίνει ομόφωνα. Με αλληλεγγύη. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες δεν επιτρέπεται να πάτε σε εστιατόρια ή σε οποιαδήποτε δημόσια εκδήλωση εκτός αν μπορείτε να εμφανίσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, έναν διαβόητο κωδικό QR* στο κινητό σας τηλέφωνο, ο οποίος θα διαβαστεί από άλλο κινητό τηλέφωνο, προγραμματισμένο να διαβάσει τον κωδικό QR.

Δεν έχετε ιδέα τι είναι ή τι θα εισαχθεί τελικά σε αυτόν τον κωδικό QR.* Στόχος είναι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, από το πλήρες ιστορικό υγείας σας μέχρι το ποινικό σας μητρώο, τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς – τα πάντα. Αλλά δεν θα το ξέρετε. Δεν μπορείτε να διαβάσετε τι υπάρχει στον κωδικό QR. «Αυτοί» μπορούν, αφού είναι προγραμματισμένο με αυτόν τον τρόπο.

Ο στόχος είναι να εμφυτευτεί αυτός ο κώδικας QR στο σώμα σας. Αυτό είπε με υπερηφάνεια ο Klaus Schwab (Γερμανός πρόεδρος του Φόρουμ του Νταβός και κήρυκας της «Μεγάλης Επανεκκίνησης») στη σύντομη (περίπου 2 λεπτά παρακάτω) συνέντευξή του στη γαλλική ελβετική τηλεόραση το 2016. Το πλαισιώνει κάπως έτσι: Οι άνθρωποι θα γίνουν «υπεράνθρωποι».

Το βίντεο έχει έκτοτε «ελεγχθεί» από το διαδίκτυο. Ο κ. Microsoft,κ. Μπιλ Γκέιτς, μίλησε για ένα εμφυτευμένο λειτουργικό σύστημα στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι, εμείς, οι άνθρωποι, πρέπει να έχουμε ένα σώμα που μπορεί να ανταποκριθεί στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, με άλλα λόγια το σώμα μας πρέπει να μετατραπεί σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF). Αυτό γίνεται, από το «εμβόλιο» mRNA που εγχέεται στους ιστούς μας.

Έχετε παρατηρήσει, τα Pfizer και Moderna, οι πρωτοπόροι του mRNA - που δεν είναι καθόλου εμβόλια -καλύτερα να το πιστέψετε- είναι τα μόνα που επιτρέπονται στη Δύση; Τώρα έχουν προσθέσει το Astra Zeneca και το Johnson and Johnson – που είναι διαφορετικά μόνο στο ότι ο μηχανισμός «θανάτωσης» τους είναι διαφορετικός.

Παράγουν επίσης θρόμβους αίματος και πρωτεΐνες ακίδας. Το πρώτο μπορεί να οδηγήσει σε αναπνευστικές αποφράξεις σε όλη τη διαδρομή προς εμβολές του πνεύμονα ή του εγκεφάλου, ή ακόμη και της καρδιάς. Η πρωτεΐνη ακίδας εξαπλώνεται σε όλα τα κύτταρά σας. Τελικά επιτίθεται στο ανοσοποιητικό σας σύστημα και σας κάνει πολύ πιο ευάλωτους σε οποιοδήποτε είδος ασθένειας, ειδικά στους καρκίνους. Γιατί δεν επιτρέπουν το ρωσικό Sputnik V ή οποιοδήποτε από τα κινεζικά εμβόλια; Γιατί και τα δύο βασίζονται σε παραδοσιακές μεθόδους εμβολιασμού;

Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δεν εργάζονται για το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού.

Δείτε αυτή την, καλά ερευνημένη ιστορία τρόμου / βίντεο από τον Δρ Madej: Dr. Carrie Madej: Το πρώτο εργαστήριο των ΗΠΑ εξετάζει φιαλίδια "εμβολίου", αποκαλύφθηκαν φρικτά ευρήματα. Όχι, αυτό δεν είναι για να τρομάξει κανέναν. Αυτό γίνεται για να εισαγάγει την πραγματικότητα στη ζώνη άνεσής σας και ελπίζουμε να σας βγάλει από τον εφησυχασμό μπροστά σε έναν κόσμο στον οποίο εσείς και όλοι πρέπει να αντισταθείτε.

Γνωρίζετε ότι τα εμβόλια mRNA σας εγχέουν γραφένιο,ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες υγρό, που δημιουργεί σε ολόκληρο το σώμα σας ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF), δεκτικό στα 5G και σύντομα σε 6G υπερβραχέα κύματα, που τελικά θα είναι σε θέση να ελέγχουν τον εγκέφαλό σας και όλες τις πληροφορίες σας. Τώρα αποθηκεύονται σταδιακά στον εξατομικευμένο QR-κώδικα σας, μεταμορφώνοντάς σας, – σύμφωνα με τα λόγια του Κλάους Σβαμπ- σε έναν «υπεράνθρωπο», χωρίς πλέον τη δική σας βούληση ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Παρεμπιπτόντως, τα χρήματά σας, αν δεν το έχετε παρατηρήσει ήδη, σύντομα δεν θα είναι πλέον φυσικά χρήματα που μπορείτε να αγγίξετε και να παραδώσετε σε έναν ταμία ή έναν προμηθευτή, αλλά θα είναι όλα ηλεκτρονικά, ψηφιακά χρήματα, πάνω στα οποία μπορεί ακόμα να έχετε τον έλεγχο, επειδή «αυτοί» σας το επιτρέπουν. Αλλά μόλις αποφασίσουν ότι πρέπει να παραιτηθείτε από τον έλεγχο, θα τα έχετε χάσει.

Έχετε παρατηρήσει σε ποια ταχύτητα τα μηχανήματα ΑΤΜ εξαφανίζονται; Πώς εξαφανίζονται οι ταμίες στις τράπεζες; Σύντομα δεν θα είναι πλέον απαραίτητα, επειδή δεν θα ελέγχετε πια τα μετρητά. Υπάρχουν ολόκληρες χώρες στη βόρεια Ευρώπη που σχεδόν βρίσκονται εκεί: Πλήρης ψηφιοποίηση. Σε ορισμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Σουηδία, ορισμένοι άνθρωποι έχουν ήδη αφήσει εθελοντικά ένα νάνο-τσιπ να εμφυτευτεί κάτω από το δέρμα του καρπού τους. Το τσιπ λειτουργεί σαν ενσωματωμένος τραπεζικός λογαριασμός. Οι νέοι το λατρεύουν. Είναι τόσο «κουλ». Σύρετε το χέρι σας, ούτε καν μια κάρτα πια - και η πληρωμή γίνεται. Μόνο που αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα, πώς θα παιχτεί αυτό στο μέλλον.

Αυτό ισχύει μόνο για τους ανθρώπους που επιβιώνουν από τον ψεύτικο εμβολιασμό - ή μάλλον την εκστρατεία εμβολιασμού. Επειδή, ξέρετε, ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει και πεθαίνουν από τη λήψη του δηλητηριώδους mRNA-, από ό, τι από τον ίδιο τον covid; – Όχι, φυσικά και όχι. Η κυβέρνηση και τα αμειβόμενα ΜΜΕ δεν θα σας το πουν. Το ελεγχόμενο σύστημα ενημέρωσης παίρνει δισεκατομμύρια από τις κυβερνήσεις για να σας λένε ψέματα.

Έτσι, όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο για εκείνους που επιβιώνουν από τους εμβολιασμούς μακροπρόθεσμα. Γιατί οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να μην επιβιώσεις. Από το ψεύτικο εμβόλιο, όχι από τον covid. 

Ας επιστρέψουμε στη χρήση μάσκας. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα – στη φάση lockstep (κοινός βηματισμός)– θυμηθείτε την έκθεση Ροκφέλερ του 2010 – όπου οι συγγραφείς περιγράφουν τη «φάση lockstep», να σημαίνει ότι και οι 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ κάνουν το ίδιο ταυτόχρονα – στο «lockstep»; – Λοιπόν, είμαστε τώρα ήδη πέρα από αυτή τη φάση.

Αυτή η φάση lockstep έχει κάθε κυβέρνηση στον κόσμο να διατάσσει τους πολίτες της να φορούν μάσκες, παντού. Η μη εξαγορασμένη επιστήμη έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι η χρήση μάσκας δεν αποτρέπει τον covid ούτε οποιαδήποτε ιογενή ασθένεια, αλλά προκαλεί τεράστια βλάβη, καθώς μειώνει την πρόσληψη οξυγόνου κατά 20 έως 50 τοις εκατό, ανάλογα με τον τύπο της μάσκας. Αυτό που κάνει; Αναπνέετε το δικό σας οξείδιο του άνθρακα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η ψυχολογική ζημιά που προκαλείται από την αναγκαστική χρήση μάσκας είναι τεράστια. Είναι καθαρή ταπείνωση. Είναι πηγή κατάθλιψης. Μιλάτε στους ανθρώπους, αλλά δεν μπορείτε να τους αναγνωρίσετε σε πολλές περιπτώσεις, οι φωνές είναι συγκεχυμένες, συχνά δύσκολο να κατανοηθούν - και η έκφραση του προσώπου, που λέει τόσα πολλά σε μια συζήτηση, έχει καλυφθεί. Οι καταθλίψεις έχουν εκτοξευτεί στα ύψη, όπως και οι αυτοκτονίες. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις και τα καλά αμειβόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, καθώς και η αγορασμένη επιστήμη, δεν αναφέρουν αυτές τις καταστροφικές συνέπειες.

Σχετικά με την «εξαγορασμένη επιστήμη»: Πολλοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να φανταστούν τον διεφθαρμένο κόσμο που έχουμε γίνει σε διάστημα, ας πούμε, δύο δεκαετιών.

Ας βάλουμε ως αρχή της αντίστροφης μέτρησης το γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης στους Πύργους της Νέας Υόρκης.

Τότε άρχισαν τα μεγάλα επίσημα ψέματα
και κυριάρχησε ο διωγμός της αλήθειας. Οι περισσότεροι επιστήμονες, αστυνομικοί ή άλλοι μάρτυρες του γεγονότος, από πρώτο χέρι, έχουν οικογένειες, έχουν καριέρα, έχουν σταθερό εισόδημα. Δεν θέλουν «μπελάδες». Και τα προβλήματα που τους απειλούν μπορούν να πάνε από την παρενόχληση, στην απώλεια θέσεων εργασίας μέχρι το θάνατο. Δεν είναι αστείο. Έτσι λειτουργεί σήμερα το «σύστημα». Είτε ανήκετε στο «σύστημα» και ζείτε μια ζωή με κάποια άνεση, είτε παίρνετε το Κόκκινο Χάπι - και είστε μόνοι σας.

Τον τελευταίο καιρό το πράγμα έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα – το διαδίκτυο, «το χρυσωρυχείο» όλων των πληροφοριών, λογοκρίνεται αυστηρά.

Όλες οι ενοχλητικές πληροφορίες είτε διαγράφονται πλήρως είτε «ελέγχονται από γεγονότα» ως ανυπόστατες. Εάν ελέγξετε ποιος είναι πίσω από τους ελεγκτές γεγονότων, κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν, βλέπετε ότι είναι μεγάλες ομάδες συμφερόντων, στην περίπτωση του covid, κυρίως φαρμακευτικές βιομηχανίες, με τη βοήθεια του Bill Gates και άλλων. Ως εκ τούτου, είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρεθούν πληροφορίες αναφοράς.

Το YouTube μόλις ανακοίνωσε ότι θα διαγράφει οποιαδήποτε πληροφορία, ανεξάρτητα από το πόσο επιστημονικά αποδεδειγμένη είναι, που αντιβαίνει στην κλασική «αφήγηση της κλιματικής αλλαγής». Τόσο απλό. Κυριαρχούμαστε, όχι μόνο εμείς, αλλά περισσότερο και από εμάς η ΑΛΗΘΕΙΑ. Κυριαρχείται και χειραγωγείται από ιδιωτικά συμφέροντα.

Ναι, ο κόσμος χρειάζεται μια Μεγάλη Επανεκκίνηση, αλλά όχι αυτήν που κηρύσσει ο Klaus Schwab και το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ, αλλά σύμφωνα με ένα σχέδιο που θα γεννηθεί από τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αλληλεγγύη και η μη υποταγή είναι τόσο σημαντική.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες λαμπρές εξαιρέσεις. Στις ΗΠΑ, τουλάχιστον στο Τέξας και τη Φλόριντα και σε άλλες, κυρίως Ρεπουμπλικανικές Πολιτείες, δεν ακολουθούν την εντολή χρήσης μάσκας, ούτε όλο το συνακόλουθο αφήγημα που την συνοδεύει. Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να φορούν ή να μην φορούν. Οι περισσότεροι δεν φορούν. Και τα κρούσματα covid είναι στην πραγματικότητα επίσης λιγότερα από ό, τι σε άλλες πολιτείες, λένε στην Καλιφόρνια, όπου αυτός ο παράλογος κανόνας εφαρμόζεται αυστηρά. Ίσως αυτά τα «μικρότερα περιστατικά covid», όπως στο Τέξας, εξηγούνται με τον αριθμό των ανθρώπων που επιλέγουν να μην κάνουν το εμβόλιο και επίσης, με το γεγονός ότι οι εκθέσεις της τοπικής κυβέρνησης είναι πιο ειλικρινείς από ό, τι σε πολιτείες που επιβάλλουν μάσκα και εμβολιασμό.

Και κάτι για σκέψεις:

Για να αυξήσει τον πανικό – ο Big Gates δήλωσε ήδη το 2018 ότι μπορεί να υπάρξει μια πολύ πιο θανατηφόρα ασθένεια από την covid που περιμένει την ανθρωπότητα, μια επιδημία Marburg-R. Δες αυτό. .

Πρόκειται για αιμορραγικό πυρετό που περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1967, με ένα σύντομο ξέσπασμα που στοίχισε τη ζωή σε 376 ανθρώπους. Περιγράφεται ως τόσο θανατηφόρο όσο ο Έμπολα. Στο παρακάτω βίντεο υπάρχει ένα μήνυμα από τον Kieran Morrisey – Διευθυντή Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Δουβλίνου. Δείτε επίσης αυτό.

Αλήθεια ή ψέματα; Δεν έχει σημασία. Έχει σχεδιαστεί για πρώτη φορά για να ενσταλάξουνε φόβο και ο φόβος, γνωρίζουμε τώρα, μειώνει το αμυντικό μας σύστημα και μας καθιστά ευάλωτους να υπακούμε στις εντολές – ακριβώς αυτό που εμείς ως ανθρωπότητα πρέπει να πάψουμε να κάνουμε και να γίνουμε ξανά ο εαυτός μας: Κυρίαρχα ανθρώπινα όντα.

Το επόμενο βήμα είναι η πλήρης ψηφιοποίηση. Ο εμβολιασμός που επιβάλλεται με κάθε τρόπο από την κυβέρνηση Μπάιντεν, η οποία αποτελεί υπόδειγμα για πολλές ευρωπαϊκές χώρες και ο κώδικας QR προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι.

Μην ξεχνάτε ότι η Agenda (πρόγραμμα) ID2020 – επίσης εφεύρεση του Μπιλ Γκέιτς – βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε αυτό και αυτό.

Τώρα δοκιμάζεται στη Δυτική Αφρική, όπου οι άνθρωποι έχουν «προσφερθεί εθελοντικά» να συμμετάσχουν σε μια άσκηση όπου έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους μόνο μέσω ενός «τραπεζικού λογαριασμού» που εμφυτεύεται στο σώμα. Αυτός ο λογαριασμός μπορεί και παρακολουθείται από έξω. Είναι μέρος αυτού που μας περιμένει στη Δύση καθώς η «μεγάλη επανεκκίνηση» παίρνει τον έλεγχο. Δείτε επίσης αυτό (το τελευταίο τρίτο του ίδιου βίντεο όπως παραπάνω).

Σε κάποιο βαθμό δοκιμάζεται επίσης από μερικούς ανθρώπους στη Σουηδία που έχουν εμφυτεύσει εθελοντικά ένα τσιπ κάτω από το δέρμα τους που καταγράφονται τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού. Ίσως και περισσότερα, χωρίς να το ξέρουν;

Αυτή είναι η μελλοντική κωδικοποίηση QR του κόσμου.

Ως εκ τούτου, να γνωρίζετε για τι προορίζονται πραγματικά οι κωδικοί QR, τι μπορούν και τι θα κάνουν στο μέλλον, εάν δεν τους σταματήσουμε. Είναι ξανά και ξανά η ίδια ερώτηση. Πρέπει να έχουμε επίγνωση – και πρέπει να απελευθερωθούμε από φόβο, πρέπει να γίνουμε ανυπάκουοι και αντί υποκείμενα να γίνουμε και πάλι ο εαυτός μας. Πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που γεννηθήκαμε για να είμαστε, κυρίαρχα ανθρώπινα όντα.

Και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα.

*
QR = Γοργή απάντηση

Ορισμός και έννοια κώδικα QR

QR σημαίνει"Γρήγορη απόκριση." Ενώ μπορεί να φαίνονται απλοί, οι κωδικοί QR είναι ικανοί να αποθηκεύουν πολλά δεδομένα. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσα περιέχουν, όταν σαρώνεται, ο κωδικός QR θα πρέπει να επιτρέπει στον χρήστη να έχει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες - εξ ου και ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται κωδικός γρήγορης απόκρισης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail