Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη συνεχίζουν να καταστρέφουν λημέρια του ISIS στη Συρία

Freepen.gr - Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις (VKS) συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις της συριακής κυβέρνησης κατά των πυρήνων του ISIS στη δυτική έρημο της Ντέιρ Εζόρ.

Στις 8 Δεκεμβρίου, πολεμικά αεροσκάφη του VKS πραγματοποίησαν μια σειρά αεροπορικών επιδρομών σε κρησφύγετα των τρομοκρατικών ομάδων μεταξύ των πόλεων Kobajjep και Sholah, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Λονδίνο. Οι δύο πόλεις βρίσκονται σε έναν αυτοκινητόδρομο που συνδέει την πόλη Deir Ezzor με την αρχαία πόλη Παλμύρα στην ανατολική ύπαιθρο της Χομς.

Μια ημέρα νωρίτερα, ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τουλάχιστον 15 αεροπορικές επιδρομές σε κρησφύγετα πυρήνων του ISIS στις ερήμους της Ντέιρ Εζόρ και της Ράκα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Συριακός Αραβικός Στρατός, οι Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας και αρκετοί άλλοι φιλοκυβερνητικοί σχηματισμοί ξεκίνησαν μια επιχείρηση χτενίσματος στη δυτική έρημο του Ντέιρ Εζόρ ως απάντηση σε μια σειρά επιθέσεων από πυρήνες του ISIS.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail