Κούρδισσα έβαλε στον σταυρό Τούρκο στρατιώτη και bye bye

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει τις λεπτομέρειες μιας επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αντάρτισσες εναντίον του τουρκικού στρατού στο νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αντάρτισσες των Ελεύθερων Γυναικών Στρατευμάτων (YJA Star) στόχευσαν τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής στο λόφο Kartal στην περιοχή Bektorya του Heftanin στη 1 μ.μ. στις 19 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της επίθεσης «Ώρα για την υπεράσπιση των ελεύθερων γυναικών και της κοινωνίας κατά της γυναικοκρατίας» που ξεκίνησε από την KJK (Κοινότητα Γυναικών από το Κουρδιστάν), ένας στρατιώτης του τουρκικού στρατού πυροβολήθηκε από ελεύθερη σκοπευτή της YJA Star.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail