Βούτυρο στο ψωμί των Κούρδων οι Τούρκοι στρατιώτες - Άλλοι τέσσερις εισβολείς εξουδετερώθηκαν

Freepen.gr - Οι αντάρτες κατέστρεψαν δύο θέσεις των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στην περιοχή Xakurke του νότιου Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ). Σύμφωνα με το κέντρο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG), η δράση των ανταρτών την Τρίτη στόχευσε τις τουρκικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο λόφο Şehîd Axîn στο πλαίσιο της επίθεσης Bazên Zagrosê.

Οι αντάρτες προχώρησαν σε δύο ομάδες επίθεσης και τα αποτελεσματικά χτυπήματά τους άφησαν νεκρούς τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες.

Το HPG ανέφερε επίσης ότι στις 20 Δεκεμβρίου, η περιοχή Kafya στο Gare και η περιοχή Kunîşka στην περιοχή Zap βομβαρδίστηκαν από μαχητικά αεροσκάφη. Στις 18 Δεκεμβρίου, μια αεροπορική επιδρομή στόχευσε την περιοχή Besîlî στη Μετίνα. Οι αντάρτες δεν υπέστησαν απώλειες σε καμία από τις επιθέσεις των Τούρκων εισβολέων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail