Κυβέρνηση σκορποχώρι... με τα φέρετρα να αυξάνονται ραγδαία

Προφανώς οι μετρήσεις, οι πραγματικές όχι οι βορειοκορεατικές, δείχνουν την κυβέρνηση να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Από: antinews.gr - Του Αδέξιου Δεξιού

Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι απανωτές γκάφες, οι παλινωδίες και τα σωρηδόν ήξεις αφήξεις.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο… παραλίγο Μωυσής διασύρθηκε δημοσίως από τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα, η οποία κονιορτοποίησε τα ψέματά του αποκαλύπτοντας ότι οι διασωληνώσεις σε ΜΕΘ σώζουν ζωές.

Το αυτονόητο δηλαδή, όπου κατόπιν των απανωτών βομβαρδισμών με ιατρικές πληροφορίες τα τελευταία δυο έτη, αντιλαμβάνονται πλέον άπαντες.

Ο… παραλίγο Μωυσής όμως, θέλησε για μια ακόμη φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, μπας και καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του για το γεγονός ότι έχει αφήσει το ΕΣΥ ανοχύρωτο προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ολιγαρχών της υγείας.

Με αποτέλεσμα να χαντακώσει εντελώς το προφίλ του δήθεν δαμαστή του κορονοϊού, που έχτισαν ιδροκοπώντας με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως, τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της... πετσωμένης λίστας.

Ελπίζαμε ωστόσο, ότι ο... παραλίγο Μωυσής θα έβαζε μυαλό και μετά το επικό στραπάτσο θα έκανε τα πάντα για να ανακτήσει τη χαμένη κυβερνητική τιμή.

Φευ... Η κατάσταση χειροτέρεψε έτι περαιτέρω.

Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει τη Δευτέρα ότι θα υποχρεώνονται και οι εμβολιασμένοι να κάνουν rapid tests (από την τσέπη τους μάλιστα) και τον... παραλίγο Μωυσή, λόγω των έντονων αντιδράσεων, να το διαψεύδει την επομένη συστήνοντας στους πολίτες να κάνουν self tests (δυο δωρεάν κι ο σώζων εαυτόν σωθήτω).

Μιλάμε για... απίστευτο συντονισμό.

Κι εκεί που οι νουνεχείς πολίτες νόμιζαν ότι θα διασκεδάσουν κάπως στις γιορτές, κάνοντας μονάχα self tests σε περίπτωση που θελήσουν να στριμωχτούν σε κάποιο μαγαζί, απογοητευμένοι καθώς η περιβόητη «ελευθερία» δια του εμβολίου τελικά δεν ήρθε, έρχονται ο Πλεύρης με τον Οικονόμου και τους κόβουν τη χαρά (λέμε τώρα).

Αλλάζοντας πάλι γνώμη για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν προς αντιμετώπιση της «Ο» που καραδοκεί απειλητικά.

Καθιστώντας από αύριο εκ νέου υποχρεωτική τη μάσκα σε όλους τους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, ενώ σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ θα πρέπει να φοράμε διπλή ή ΚΝ-95, διαφορετικά θα πέφτει πέλεκυς. Παράλληλα, ακυρώνονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.

Δεν λέμε, σωστό το μέτρο για τα σούπερ μάρκετ. Στα ΜΜΜ πάντως θα μπορούσε να αποφευχθεί. Αλλά μάλλον όταν η κυβέρνηση μοίραζε τα δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις και τα εκατομμύρια στους… πετσωμένους κονδυλοφόρους, ξέχασε όπως και στο ΕΣΥ να δώσει κάτι παραπάνω προς ενίσχυση των ΜΜΜ.

Επίσης, η δαπανηρή φιέστα που ετοιμάζει ο δήμαρχος με τον Ρουβά, την ώρα που ο λαός πένεται, θα ακυρωθεί ή θα γίνει με το πρόσχημα ότι δεν θα υπάρχει κόσμος;

Θα προτείναμε στην πρωθυπουργική αδελφή, αν προλαβαίνει λόγω του δύσκολου ρόλου (παιδονόμος της Κ.Ο. της ΝΔ) που ανέλαβε πρόσφατα, να αρπάξει από τα χέρια του γιου της το πορτοφόλι γιατί έχει παραγίνει το κακό.

Δεν φτάνει που μας έβαλε μέσα με το φιάσκο του Μεγάλου Περίπατου και με τα… αειθαλή πλατάνια στην Πανεπιστημίου, καλούμαστε να ακουμπήσουμε και 200.000 ευρώ για 17 λεπτά για να κάνει το κομμάτι του. Ας τον πάρετε σπίτι σας τον Ρουβά και να τον πληρώσετε από την τσέπη σας. Έλεος!!!

Στο μεταξύ, το αχτύπητο δίδυμο που έχει αναλάβει να τιθασεύσει την «Ο», μας είπε ότι εξετάζονται κι άλλα μέτρα που θα ισχύσουν μετά τις 3 Ιανουαρίου και θα αφορούν περιορισμούς στα ωράρια των καταστημάτων και στις αθλητικές εκδηλώσεις, όπως και επαναφορά της τηλεργασίας.

Είναι ηλίου φαεινότερο, πως οι κυβερνώντες έχουν χάσει τη μπάλα με την επαπειλούμενη επέλαση της «Ο» και μας οδηγούν σταδιακά σε νέο lockdown.

Κάτι που τους κάνει να σκιάζονται, διότι αυτή τη φορά δεν υπάρχουν λεφτά για επιστρεπτέες για να υποδύονται τους επιτυχημένους διαχειριστές της κορονοκρίσης.

Υπάρχει μόνο εκλογικό μαύρισμα. Κάτι που πιθανότατα έχουν προεξοφλήσει και τους έχει πανικοβάλει. Εξ ου και το ρεσιτάλ αβελτηρίας, όπως αναφέραμε στην αρχή.

Κι όλα αυτά, ενώ τα φέρετρα αυξάνονται ραγδαία.

Άραγε, στους πόσους νεκρούς πέφτει ένας ανίκανος πρωθυπουργός;

O προηγούμενος έπεσε στους 100.

Αυτός έχει ξεπεράσει τους 20.000 και συνεχίζει απτόητος.

Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει.

Γιατί αν περιμένουμε να παραιτηθεί και να κάνει εκλογές, όπως βαυκαλίζεται ο Τσίπρας, ζήτω που καήκαμε.

Αντώνη, Κώστα, όλα καλά;

Μπλέξαμε αδέρφια και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε…

Καλά Χριστούγεννα (ο θεός να τα κάνει)!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail