Τρεις χώρες απειλούν με υποχρεωτικότητα εμβολίων – Τι κοινό έχουν;

Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι ένα ακόμη άρρωστο, παρανοϊκό και δυστοπικό καθεστώς που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθεί στην αποτυχία…

Από: bankingnews.gr

Τρεις χώρες Αυστρία, η Γερμανία και η Ελλάδα απειλούν ότι θα επιβάλλουν ή ανακοίνωσαν υποχρεωτικότητες εμβολίων. 

Η Αυστρία ήδη ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον Φεβρουάριο του 2022.
Η Ελλάδα από τις 17 Ιανουαρίου 2022 για όλους τους πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω.
Παρομοίως και η Γερμανία αλλά και η ΕΕ εξετάζουν υποχρεωτικότητες εμβολίων.
Ποιο είναι το κοινό στοιχείο αυτών των τριών χωρών, Αυστρίας, Γερμανίας και Ελλάδος;
Έχουν αποτύχει στην διαχείριση της πανδημίας, με έκρηξη κρουσμάτων και έκρηξη νεκρών παρ΄ ότι ο εμβολιασμός έχει φθάσει έως το 68% με 69% και στην Ελλάδα περίπου το 62% του ενήλικου πληθυσμού.

Απέτυχαν στην διαχείριση της πανδημίας

Το να κατηγορούνται οι ανεμβολίαστοι, πέραν από αντιεπιστημονικό είναι και παραλογισμός…
Ας δούμε λίγο τα δεδομένα… στην Ελλάδα.
Το πρώτο κύμα της πανδημίας εκδηλώθηκε κυρίως τον Νοέμβριο του 2020 με τα κρούσματα να πλησιάζουν τις 2.400.

Το δεύτερο κύμα κορύφωσε αρχές Απριλίου του 2021 με 3.500 κρούσματα.
Τέλη Ιουνίου 2021 σημειώθηκε μεγάλη μείωση κρουσμάτων καθώς υποχώρησαν στα 366 ημερησίως.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι τέλη Ιουνίου 2021 μόλις το 34% του πληθυσμού είχε πλήρως εμβολιαστεί και με δεδομένο ότι απαιτείται ένα χρονικό διάστημα για να επιτευχθεί ανοσία… ουσιαστικά μόλις το 30% του πληθυσμού ήταν εμβολιασμένο και το 70% ανεμβολίαστο.
Δηλαδή με 70% ανεμβολίαστο πληθυσμό και χωρίς να προσμετράμε την φυσική ανοσία – από νόσηση – τα κρούσματα έφθασαν στο ναδίρ. 

Η Ελλάδα εμφανίζει την χειρότερη επιδημιολογική εικόνα με 8.348 στο ανώτερο επίπεδο και 6.300 κρούσματα ημερησίως κατά μέσο όρο τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου όταν το ποσοστό κάλυψης του εμβολιασμού είναι 61,9% πλήρως εμβολιασμένοι και με 14% του πληθυσμού να κάνει και την 3η δόση. 

Αξιολογώντας την Ελλάδα με όρους θανάτων τον Δεκέμβριο του 2020 κατέγραφε σχεδόν 100 νεκρούς ημερησίως, προσέξτε μια περίοδο όπου το ποσοστό εμβολιασμού ήταν μηδενικό.
Με 61,9% του πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένων αρχές Δεκεμβρίου 2021 οι θάνατοι σε ημερήσια βάση πάλι είναι περίπου 100…
Εγείρεται το ερώτημα γιατί η Ελλάδα εμφανίζει αυτή την κακή επιδημιολογική εικόνα;

Γιατί η Ελλάδα με σχεδόν 62% πλήρως εμβολιασμένων, εμφανίζει έκρηξη κρουσμάτων και έκρηξη νεκρών;

Το επιχείρημα που προβάλλεται είναι ότι η Delta είναι πιο επικίνδυνη και είναι η κυρίαρχη μετάλλαξη, οπότε τόσο τα κρούσματα όσο και οι θάνατοι αυξάνονται…
Όμως γιατί τώρα και όχι π.χ. τον Αύγουστο που καταγράφονταν 10 νεκροί την ημέρα;
Προφανώς η απάντηση είναι πολυσύνθετη, τα εμβόλια εξασθενούν… η αποτελεσματικότητα τους ως προς την μετάδοση είναι εντυπωσιακά ανεπαρκής.
Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν.

Οι εμβολιασμένοι νοσούν επίσης όπως αποδεικνύει η πραγματικότητα αλλά και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Προφανώς τα ποσοστά των ανεμβολίαστων σε θανάτων είναι μεγαλύτερα αλλά η πανδημία αγγίζει ξεκάθαρα και τους εμβολιασμένους…
Ένα μέτρο που θεσπίστηκε στην Ελλάδα και είναι τραγικά αναποτελεσματικό είναι το εξής…
Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 

Οι εμβολιασμένοι που ξεκάθαρα μεταδίδουν δεν ελέγχονται καλλιεργήθηκε ένα αίσθημα ελευθερίας, που δεν στηρίζεται σε κανένα επιστημονικό στοιχείο… 

Όμως η κυβέρνηση επέλεξε να αξιολογήσει τους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με πολιτικά κριτήρια… όσοι είναι εμβολιασμένοι πειθαρχούν και αποδέχονται το κοινωνικό πείραμα συμμόρφωσης και συμπεριφοράς για το οποίο μίλησε και ο Bill Gates της Microsoft ενώ οι ανεμβολίαστοι είναι οι επικίνδυνοι, αυτοί που αντιδρούν και αμφισβητούν. 

Ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων αποτελεί ότι ποιο τραγικά παρανοϊκό μπορεί να συμβεί… επιδείνωσε την εικόνα της χώρας, οι νεκροί αυξάνονται, τα κρούσματα είναι τα υψηλότερα που έχουν ποτέ καταγραφεί…
Germanyyy1.jpg
Germanyyy_krousmata.png

germany_thanatoi.png
geemany_emvolia.png
Η στατιστική της Ελλάδος

elllada_emvolia.png
elllada_krousmata.png

ellada_thanatoi.png

Η περίπτωση της Σουηδίας…

Στην Σουηδία, όπου δεν υπάρχει διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων η κορύφωση της πανδημίας σημειώθηκε Ιανουάριο 2021 με 7.400 κρούσματα, το Καλοκαίρι του 2021 υποχώρησαν στα 0 κρούσματα π.χ. στις 10 Ιουλίου 2021 και σήμερα εμφανίζουν 2.200 κρούσματα. 

Σε όρους θνητότητας δύο ήταν τα κύρια κύματα στην Σουηδία τον Απρίλιο του 2020 που οι νεκροί είχαν φθάσει στην ημέρα τους 131, τότε που η Σουηδία τα πήγαινε άσχημα η Ελλάδα, έδειχνε καλή επιδημιολογική εικόνα. 

Όμως το σοκ για την Σουηδία ήταν τον Ιανουάριο του 2021 με 474 νεκρούς την ημέρα αλλά από τον Απρίλιο του 2021 και έως σήμερα η πορεία είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη με μηδέν θανάτους σε ορισμένα διαστήματα ή 6 θανάτους ημερησίως στις 3 Δεκεμβρίου 2021. 

Η Σουηδία, ακολούθησε ένα άλλο μοντέλο, δεν διαχώρισε την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική και οι πολίτες μπορούν να κυκλοφορούν και δραστηριοποιούνται πολύ πιο ελεύθερα από ότι στην Ελλάδα.
sohhdia_thanatoi.png
Η Ελλάδα που χρησιμοποιεί μια πολιτική παραλογισμού, διαχωρισμού και πειθαναγκασμού με υποχρεωτικότητες έχει αποτύχει στην διαχείριση… καθώς οι νεκροί πλησιάζουν τους 19.000 και τα κρούσματα το 1 εκατ δηλαδή το 10% του πληθυσμού της Ελλάδος. 

Η Ελλάδα, η Γερμανία και η Αυστρία επιβάλλουν υποχρεωτικότητες γιατί και οι τρεις κυβερνήσεις απέτυχαν να ελέγξουν την πανδημία… και για την αποτυχία τους την πληρώνουν οι πολίτες που καλούνται να γίνουν πειραματόζωα κοινωνικής συμμόρφωσης με ότι λανθασμένα υποστηρίζουν κυβερνήσεις και υγειονομικές υπηρεσίες.

Όποιος αποτυχαίνει αντί να αναγνωρίζει τα λάθη του και να αλλάζει την πολιτική του ρίχνει την ευθύνη στην κοινωνία και στους ανεμβολίαστους.
Όμως ακόμη και στο Γιβραλτάρ όπου ο εμβολιασμός είναι 100% τα κρούσματα αυξάνονται αν και εσχάτως πάλι μειώνονται…

Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από την μετάδοση αυτό είναι πλέον ξεκάθαρη πραγματικότητα και στην Ελλάδα, αφήνουν τους εμβολιασμένους πλήρως ελεύθερους, χωρίς tests να μεταδίδουν την νόσο.
Η μεγάλη επιδείνωση της πανδημίας στην Ελλάδα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό – όχι αποκλειστικά αλλά σε μεγάλο βαθμό – στην πολιτική ελευθερίας των εμβολιασμένων οι οποίοι μεταδίδουν και μεταφέρουν την νόσο… 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τους πολίτες ως δύο κατηγορίες, οι εμβολιασμένοι οι υπάκουοι και οι ανεμβολίαστοι οι αρνητές.
Ο διαχωρισμός αυτός είναι προσβλητικός, ανέντιμος, ανήθικος και σίγουρα αναποτελεσματικός.
Δεν ευθύνονται οι πολίτες για την αποτυχία αλλά οι πολιτικές…αυτές πρέπει να αλλάξουν.
Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι ένα ακόμη άρρωστο, παρανοϊκό και δυστοπικό καθεστώς που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθεί στην αποτυχία… 

Η υποχρεωτικότητα θα φέρει κάποια αποτελέσματα γιατί κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν οικονομικά με τα 100 ευρώ επιβάρυνση τον μήνα, αλλά η πλειοψηφία θα συνεχίσει να καταδικάζει απολυταρχικές πρακτικές κομουνιστικών καθεστώτων… καθώς η Κίνα είναι η πρώτη διδάξασα των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail