Τουρκία, Ρωσία και Ιράν θα πραγματοποιήσουν σύνοδο κορυφής στην Τεχεράνη

Freepen.gr - Οι πολιτικοί ηγέτες της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν θα πραγματοποιήσουν συνάντηση κορυφής στην Τεχεράνη στις αρχές του επόμενου έτους, δήλωσε την Τετάρτη στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Αλί Ασγκάρ Χατζί, ανώτερος βοηθός για ειδικές πολιτικές υποθέσεις του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν.

«Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της πανδημίας. Αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε τη σύνοδο κορυφής. Το πιο πιθανό, θα είμαστε σε θέση να την πραγματοποιήσουμε το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο,» δήλωσε ο ο Ιρανός διπλωμάτης με το TASS.

Της συνόδου κορυφής θα προηγηθεί συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της χώρας τον Ιανουάριο ή στις αρχές Φεβρουαρίου, είπε ο Χάτζι.

Μια επόμενη διεθνής συνάντηση της Αστάνα για τη Συρία στην οποία θα συμμετέχουν οι τρεις χώρες θα συγκληθεί αρκετές εβδομάδες μετά τη σύνοδο κορυφής, είπε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail