Οι Κούρδοι αιχμαλώτισαν τέσσερα πουλάκια που κελαηδούσαν στην τουρκική ΜΙΤ

Freepen.gr - Το Κέντρο Συνδέσμου Τύπου YPG ανακοίνωσε ότι 4 πράκτορες που εργάζονταν για το τουρκικό κράτος, περνώντας μυστικές πληροφορίες, συνελήφθησαν σε ειδική επιχείρηση που οργανώθηκε από Στρατιωτικές Ομάδες Επιχειρήσεων και Αντιτρομοκρατικές Μονάδες (YAT).

Η ανακοίνωση του Κέντρου Διασύνδεσης Τύπου YPG ανέφερε: «Το τουρκικό κράτος εισβολής επιτίθεται στην επανάσταση της Ροζάβα και της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας με κάθε ευκαιρία και θέλει να έχει αποτελέσματα από αυτές τις επιθέσεις μέσω πληροφοριών. Σε αυτό το πλαίσιο, το τουρκικό κράτος ανέπτυξε μια ομάδα πληροφοριών αποτελούμενη εκ των Xeder Mihemed El-Ezzo, Mahmud Mohamed El-Ezzo, Ehmed Husên Cerceb και Eymen Mihemed El-Nasir για τη διεξαγωγή διαφορετικών ενεργειών σε πολλές περιοχές καθώς και τη συλλογή πληροφοριών για στρατιωτικά σημεία και διοικητές.

Αυτή η ομάδα συνελήφθη σε ειδική επιχείρηση που οργανώθηκε από Στρατιωτικές Ομάδες Επιχειρήσεων και Αντιτρομοκρατικές Μονάδες (YAT). Με αυτή την επιχείρηση αποτράπηκαν οι επιθέσεις κατά του λαού μας. Από την άλλη, αυτοί οι συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι προετοίμασαν πολλές επιθέσεις και πραγματοποίησαν δραστηριότητες συλλογής πληροφοριών».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail