Αναστροφή και δρόμο, είπε ο Συριακός Στρατός σε κονβόι Αμερικανών

Freepen.gr - Σημείο ελέγχου του Συριακού Αραβικού Στρατού σταμάτησε το Σάββατο μια συνοδεία οχημάτων των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής στην περιοχή Ταλ Τάμερ στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χασάκα.

Ο ανταποκριτής του συριακού πρακτορείου SANA είπε ότι το σημείο ελέγχου του στρατού αναχαίτισε μια αμερικανική συνοδεία πέντε στρατιωτικών οχημάτων που προσπάθησε να περάσει μέσα από το χωριό Mansaf Tahtani στην επαρχία Hasaka, αναγκάζοντάς την να υποχωρήσει και να εγκαταλείψει την περιοχή.

Την Παρασκευή, οι ντόπιοι των χωριών Ταλ Νταχάμπ και αλ-Σαλιχίγια στη βόρεια ύπαιθρο της Χασάκα απέκλεισαν τη διέλευση της αμερικανικής κατοχικής αυτοκινητοπομπής.
 
Οι ιμπεριαλιστές εισβολείς με τον σκοτεινό ρόλο στο δεκαετή πόλεμο της Συρίας είναι απολύτως φυσιολογικό να θεωρούνται ανεπιθύμητοι. 
 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail