Δραματική προειδοποίηση: Οποιοδήποτε ξένο αεροσκάφος πάνω από το Ντονμπάς θα καταρριφθεί

Freepen.gr - Οι δυνάμεις αεράμυνας των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ είναι έτοιμες να επιτεθούν σε οποιοδήποτε ξένο αεροσκάφος πάνω από το Ντονμπάς.

Όσο η Δύση συνεχίζει να παρέχει στρατιωτική βοήθεια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, οι αποσχισθείσες δημοκρατίες της περιοχής αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την αεράμυνα τους για να επιτεθούν σε οποιοδήποτε ξένο αεροσκάφος που μπορεί να αποτελέσει απειλή για την ασφάλεια των δημοκρατιών.

Οι πληροφορίες για το θέμα εμφανίστηκαν μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν ένα αμερικανικό στρατιωτικό αναγνωριστικό αεροσκάφος Boeing RC-135W εντοπίστηκε κοντά στα σύνορα των μη αναγνωρισμένων δημοκρατιών.

Οι δυνάμεις των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ διαθέτουν σχετικά μικρό αριθμό συστημάτων αεράμυνας, αλλά οι δημοκρατίες μπορούν ακόμα να καταρρίψουν οποιοδήποτε ξένο αεροσκάφος μπορεί να εισβάλει στον εναέριο χώρο τους.

Το αμερικανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος Boeing RC-135W μπορεί να έχει εκτοξευθεί για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις θέσεις των συστημάτων αεράμυνας, σταθμών ραντάρ και συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου στα εδάφη των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών, αναφέρει ο ιστότοπος Avia.pro.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αεροπλάνα εντοπίστηκαν δύο φορές στα νότια της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ πριν από δύο εβδομάδες. Πετούσαν πέρα ​​από τον εναέριο χώρο της αυτοαποκαλούμενης δημοκρατίας, αλλά ήταν η πρώτη φορά που εντοπίστηκαν στην περιοχή εδώ και χρόνια.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail