Ο Καναδάς φοβήθηκε τη Ρωσία και αρνήθηκε να στείλει τα στρατεύματά του στην Ουκρανία!

Freepen.gr - Ο Αρχηγός του Επιτελείου των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων αρνήθηκε να στείλει τα στρατεύματά του στην Ουκρανία.

Παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες εβδομάδες, το καναδικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τις προθέσεις του να στείλει μαχητικά και πολεμικά πλοία του στην Ουκρανία, καθώς και μια ομάδα πολλών εκατοντάδων στρατιωτικού προσωπικού, ως απάντηση σε επίσημο αίτημα του Υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας Andrey Reznikov, για την παροχή στρατιωτικής βοήθειας και τη νότια και ανατολική Ουκρανία, ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων Wayne Airey είπε πως ο Καναδάς δεν ενδιαφέρεται για αυτό, καθώς τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα.

«Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Αρχηγός του Επιτελείου των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων Wayne Airey είπε ότι η Ουκρανία έπρεπε να ενεργήσει με προσοχή και διπλωματία και ότι η αύξηση του αριθμού των στρατευμάτων στη χώρα θα εκνεύριζε τη Ρωσία. Έτσι, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας Αντρέι Ρέζνικοφ, ο οποίος προσφέρθηκε να στείλει 500 στρατιωτικούς εκπαιδευτές από τον Καναδά στη χώρα », αναφέρει το The News Glory.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σχετικά πρόσφατα στον Καναδά ανακοίνωσαν την ετοιμότητά τους να απωθήσουν τη Ρωσία σε περίπτωση εμφάνισης των στρατευμάτων της στο έδαφος του Ντονμπάς, ωστόσο, προφανώς, η δήλωση έγινε πολύ βιαστικά και στην Οττάβα αποφάσισαν να αποσύρουν τα προηγούμενα έκανε δήλωση.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία θα αρνηθούν επίσης το αίτημα της Ουκρανίας για στρατιωτική βοήθεια.

* πληροφορίες Avia

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail