Μυστική συνάντηση επτά βουλευτών της ΝΔ; Τι αποκαλύπτει ο Αντώναρος

Όσο πιο αυταρχικά συμπεριφέρεται η κυβέρνηση, τόσο φαίνεται ότι αδυνατίζει από την τριβή το σκοινί που την κρατά. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος έλαβε χώρα συνάντηση επτά βουλευτών με αρκετή μυστικότητα.

Προσέξτε το δημοσιογραφικό στιλ του Αντώναρου. Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Συναντήθηκαν είναι η αλήθεια με αρκετή μυστικότητα. Σε ιδιωτικό χώρο. Μακριά από περίεργα βλέμματα. Επτά στην τελική καταμέτρηση. Όλοι (κι όλες τους) όχι πρωτοεκλεγόμενοι βουλευτές της ΝΔ. Εμπειροι δηλαδή. Δύο από αυτούς προσήλθαν με μισή ώρα καθυστέρηση. Αλλά έμειναν μαζί συνολικά τρισήμιση ώρες. 

Τα θέματα ήταν πολλά. Όλα της επικαιρότητας. Φυσικά και η πανδημία. Αλλά κυρίως "που πάμε από εδώ και πέρα;". Οι περισσότεροι (που ήταν άλλωστε και από την περιφέρεια) περιέγραψαν με μελανά χρώματα τις αντιδράσεις του κόσμου στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Και κυρίως τη φτώχεια που εξαπλώνεται γρήγορα. 

Ονόματα δε θα πω, βέβαια. Άλλωστε οι παρευρισκόμενοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπήρχε στις τάξεις τους κι ένας "πρόθυμος λαθρακουστής". Που πιθανόν να μετέφερε τα πάντα όσα ειπώθηκαν πριν λίγες μέρες στο Μαξίμου. "Δε μας νοιάζει όμως", μου είπε ένας από τους παρευρισκόμενους." Τόσο το καλύτερο. Να ξέρουν από πρώτο χέρι τι γίνεται".

Ωστόσο τίθεται ένα ερώτημα. Και οι επτά δεν ψήφισαν τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης με το εξοντωτικό πρόστιμο των 100 ευρώ;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail