Ξηλώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αγία Βαρβάρα

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 28-12-2021 στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας και με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε., -4- ημεδαποί ηλικίας 34, 38, 41 και 63 ετών, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση εγκληματικής ομάδας στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αποκαλύφθηκε από την ανωτέρω Υπηρεσία η δραστηριοποίηση αυτής, που τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο του τρέχοντος έτους, προέβαινε στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κάνναβης και κοκαΐνης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της χρησιμοποιούσαν ως «καβάτζες» οικίες, απ’ όπου προέβαιναν στην μεταπώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -1.470- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
  • -42,4- γραμμ. κοκαΐνης
  • το χρηματικό ποσό των -1.763- ευρώ
  • τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail