Ο Ερντογάν εκθέτει τα ψαλίδια του από τις τελετές εγκαινίων!

Freepen.gr - Το προεδρικό μέγαρο στην τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα φιλοξενεί μια έκθεση με εκατοντάδες ψαλίδια που έχει χρησιμοποιήσει ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις τελετές εγκαινίων από το 2003.

Εκτίθενται περισσότερα από 800 ψαλίδια, με τις αντίστοιχες κομμένες κορδέλες, που προορίζονται να συμβολίσουν αυτό που ο Ερντογάν αποκαλεί «μεγάλα έργα» του, συμπεριλαμβανομένων δρόμων, γεφυρών και αεροδρομίων.

Η συλλογή περιλαμβάνει ψαλίδια από τη θητεία του Ερντογάν ως πρωθυπουργός, καθώς και τελετές στις οποίες παρευρέθηκε ως πρόεδρος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Αρκετοί Τούρκοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρομοίασαν την έκθεση με μια viral εικόνα του 2010, όπου ένα ξενοδοχείο είχε βάλει ένα ψαλίδι που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν στην τελετή των εγκαινίων. Η εικόνα είχε λεζάντα, «Ψαλίδι Sharef (ευγενής)», σε σχέση με τα ιερά λείψανα του προφήτη Μωάμεθ. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail