Επιστροφή στη βαρβαρότητα του μεσαίωνα

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός

27 Νοεμβρίου 2020

“Η εκτίμησή μου, και το ξεκαθαρίζω πως δεν έχω καμιά εσωτερική πληροφόρηση, είναι ότι ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός, έμμεσα. Δηλαδή δεν θα μπορείς να κάνεις πράγματα αν δεν έχεις εμβολιαστεί. Δεν θα πει κανένας, πιστεύω, εμβολιαστείτε με το ζόρι… Ελπίζω πραγματικά να πέσω έξω, ειλικρινά το λέω, γιατί είναι ένα μεγάλο βιοηθικό ζήτημα.”

Από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη:


ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, αλλά όχι όπως ήλπιζα.

Υπερτίμησα δραματικά την αφοσίωση στην ηθική και στις αξίες όσων αποφάσισαν την υποχρεωτικότητα ιατρικής πράξης για προσωπική προστασία. 

Δυστυχώς είμαστε μάρτυρες της απώλειας κάθε ίχνους ενσυναίσθησης και στοιχειώδους αντίληψης των κόκκινων γραμμών που παραβιάζονται, από αδίστακτους που βιαιοπραγούν προς τους πολίτες. Βαρβαρότητα από τους ανεπαρκείς ασκούντες την εξουσία και τα φερέφωνά τους.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός (που θα επεκταθεί στους νεότερους και ίσως στα παιδιά, μόνο ανόητος δεν το καταλαβαίνει αυτό), πιστοποιητικά κυκλοφορίας και “δημοκρατικές” προτάσεις για ψυχική και σωματική εξόντωση των μη-εμβολιασμένων. Σύστημα υγείας που βρίσκεται υπό κατάρρευση και κανείς, ούτε οι ΔΗΘΕΝ αντιπολιτευόμενοι συνδικαλιστές γιατροί, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν για τους χιλιάδες υγειονομικούς που βρίσκονται ΑΔΙΚΩΣ σε αναστολή. 

Ποιος υπουργός υγείας δεν θα αισθανόταν ΝΤΡΟΠΗ να παραμείνει στη θέση του ενώ αποσυντίθεται συνειδητά το εθνικό σύστημα υγείας στέλνοντας υγειονομικούς και τις οικογένειές τους στην πείνα;
ΟΜΕΡΤΑ από όλους. 

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ποιοι είναι οι "ψεκασμένοι". Όσοι εδώ και μήνες βαφτίστηκαν αιρετικοί, συνομωσιολόγοι και ψεκασμένοι, επιβεβαιώνονται πανηγυρικά! Απρόσμενο για πολλούς από εμάς, αλλά εντυπωσιακό! Καθημερινά πλέον, γίνονται πράξη όλα όσα έλεγαν.

Την ώρα που δεν ξέρουμε αν και πόσο η μετάλλαξη Ο καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια, στην Αγγλία (και στην Ελλάδα) επεκτείνουν τη χρήση 3ης δόσης σε συντομότερο χρονικό διάστημα (3 μήνες μετά τη 2η δόση στην Αγγλία, 4 μήνες στην Ελλάδα) και αναμένεται να μπούμε σε σειρά υποχρεωτικών επαναλαμβανόμενων εμβολιασμών, μια ομηρία επ’ άπειρον. 

Πρόκειται για μια διεθνή φαρσοκωμωδία, που καταλήγει σε μια ασύλληπτη κατάπτωση και εκτροπή του πολιτισμού μας, και εξαφάνιση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος, ατομικής πρωτοβουλίας, βούλησης και ελευθερίας. Καταργείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το θεμέλιο πάνω στο οποίο θεσπίστηκαν όλα τα δικαιώματα. Επιστροφή στη βαρβαρότητα του μεσαίωνα. Μια βαρβαρότητα που παρουσιάζουν σε επίσημες δηλώσεις οι ηγέτες της ΕΕ (https://tinyurl.com/yw2njktm), και επαίρονται οι Έλληνες ανεξέλεγκτοι σωτήρες (https://tinyurl.com/ycknvae7).

Όμως όλα γίνονται για την ασφάλειά μας, όπως μας διαβεβαιώνουν…

Στη Βόρεια Ευρώπη το λένε FÜR IHRE SICHERHEIT...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail