Αλλοδαπός συνελήφθη μεταφέροντας κλεμμένα ποδήλατα στον Κολωνό

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 22-12-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 29χρονος αλλοδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από άτομα που ενώθηκαν για να διαπράττουν κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγουμένως αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) τον εντόπισαν στην περιοχή της Ομόνοιας να μεταφέρει δύο ποδήλατα που όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει πριν από λίγο από υπόγεια αποθήκη πολυκατοικίας στον Κολωνό. Άμεσα ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Τα αφαιρεθέντα ποδήλατα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, ο ανωτέρω είχε διαπράξει από κοινού με συνεργό επιπλέον -5- διαρρήξεις-κλοπές από αποθήκες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα τόσο για την ταυτοποίηση του συνεργού, όσο και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών συνεχίζεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail