Νέα συγκέντρωση κατά της τουρκικής εισβολής και κατοχής στη Συρία!

Κάτοικοι του Khirbet al-Hayat στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου διαδήλωσαν για την απόρριψη της τουρκικής κατοχής και των τρομοκρατών μισθοφόρων της.

Ο δημοσιογράφος του SANA στο Χαλέπι είπε ότι οι ντόπιοι του Khirbet al-Hayat και των παρακείμενων χωριών οργάνωσαν τη συγκέντρωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απόρριψης της τουρκικής κατοχής και των τρομοκρατών μισθοφόρων της, εκφράζοντας την καταδίκη τους για τις βάναυσες επιθέσεις τους στους Σύριους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, οι συμμετέχοντες ύψωσαν εθνικές σημαίες και πανό καταδικάζοντας τις σχεδόν καθημερινές τρομοκρατικές επιθέσεις στις ασφαλείς περιοχές και τονίζοντας ότι η τουρκική κατοχή στα συριακά εδάφη αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των διεθνών νόμων και καταστατικών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail