Μάθημα υπευθυνότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στις επάλξεις ακόμα και την περίοδο των διακοπών

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ένας εξαιρετικά υπεύθυνος πρωθυπουργός. Το αίσθημα ευθύνης του Κυριάκου είναι τέτοιο, που ακόμα και στην χειμερινή απόδραση του στην Αρίστη Ζαγορίου όπου θα μεταβεί για ολιγοήμερες διακοπές, θα έχει ανοιχτό το κινητό του!

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, θα επιστρέψει την Τετάρτη για να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Είναι αυτό το αίσθημα ευθύνης του πρωθυπουργού που οδήγησε την Ελλάδα στην επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, η οποία όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρίσκεται σε πορεία αποκλιμάκωσης, αφού είχε ηττηθεί παταγωδώς από την πολιτική της κυβέρνησης τον Μάιο του 2020, όπως πάλι είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.

Οι δικές μου πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό να δίνει τη χαριστική βολή στην πανδημία, με διάγγελμα τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, όπου θα ανακοινώνει τα νέα μέτρα τα οποία θα επισφραγίσουν τον θρίαμβο του Κυριάκου απέναντι στον κορονοϊό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail