Έφερε από το Σάο Πάολο κοκαΐνη κρυμμένη στα ρούχα της

Συνελήφθη, πρωϊνές ώρες της 27-12-2021 στον Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 45χρονη αλλοδαπή για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από χώρες της Λατινικής Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας στον Αερολιμένα Αθηνών μέσω Κωνσταντινούπολης, προερχόμενη από το Σάο Πάολο Βραζιλίας.

Σε έλεγχο που της διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη βάρους -370- γραμμ., την οποία είχε αποκρύψει ανάμεσα σε ενδύματα εντός της αποσκευής της. Κατασχέθηκαν η προαναφερθείσα ποσότητα κοκαΐνης και -2- κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail