Ο Γιγίτ Μπουλούτ απείλησε με εισβολή στην Ελλάδα εάν συνεχιστεί η «επίθεση» στην τουρκική λίρα

Θυμάστε τον Γιγίτ Μπουλούτ; Έναν αστειάνθρωπο «σύμβουλο» του Ερντογάν; Ο οποίος είχε «εξαφανιστεί» αφότου τον «έκραξε» ο Κοτζιάς; Εμφανίστηκε ξανά. Και απείλησε τη Δύση -και την Ελλάδα- με πόλεμο.

Από: tribune.gr

Σε δήλωσή του στο Twitter, όπως γράφει η τουρκόφωνη υπηρεσία του ρωσικού Sputnik, ο Γιγίτ Μπουλούτ απείλησε τις χώρες της Δύσης και την Ελλάδα ότι η Τουρκία θα τους επιτεθεί εάν συνεχίσουν τις «επιθέσεις», όπως τις χαρακτήρισε, στην τουρκική λίρα.

«Εάν η παγκόσμια αυτοκρατορική δομή συνεχίσει να επιτίθεται, το μεγάλο τουρκικό έθνος θα επιστρέψει στα σύνορα του Όρκου του Έθνους», έγραψε.

Επιστροφή στα σύνορα του τουρκικού Όρκου του Εθνους, του Misak-ı Millî, σημαίνει ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει να επιτεθεί για να καταλάβει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα Δωδεκάνησα, ολόκληρη την Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το βόρειο Ιράκ.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ είναι ένας από τους επικεφαλής συμβούλους του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής.

Η ισοτιμία της τουρκικής λίρας με το δολάριο νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας.

Ένα δολάριο αντιστοιχούσε σε 17,99, δηλαδή 18, τουρκικές λίρες. Πρόκειται για πανωλεθρία κανονική.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail