Σάββας Καλεντερίδης: Όσοι εγκατέλειψαν την πίστη τούρκεψαν – Με θάρρος να λέμε “Καλά Χριστούγεννα”

Σάββας Καλεντερίδης: Όσοι εγκατέλειψαν την ορθοδοξία τούρκεψαν. Μία εκφυλισμένη και ξεφτυλισμένη ελίτ ξεπουλά παράδοση αιώνων και χιλιετιών, γιατί είναι ξεπουλημένη σε αυτούς που απεργάζονται τη διάλυση της Ελλάδας.

Την τάση που οδηγεί σε απαγόρευση της ευχής «Καλά Χριστούγεννα» και αντικατάστασής της με το «Καλές γιορτές» αναλύει ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος στέκεται σε άρθρο του Γιάννη Σιδέρη από το Liberal.gr με τίτλο “Μην πείτε «καλά Χριστούγεννα», είναι παρωχημένο”.

Μας αλλάζουν την ταυτότητά μας. Ανοίγει η πόρτα για τον αφελληνισμό μας. Γιατί μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν θα είναι χώρα, αλλά χώρος που κάποτε λεγόταν Ελλάδα. Όσοι εγκατέλειψαν την ορθόδοξη πίστη τούρκεψαν! Η Ορθοδοξία μας κράτησε Έλληνες. Με θάρρος να λέμε «Καλά Χριστούγεννα».

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του infognomonpolitics.gr Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή ΖΟΟΜ την παραμονή Χριστουγέννων του 2021.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail