Αγνοείται ερασιτέχνης αλιέας στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της 22/12/2021, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό 58χρονου αγνοούμενου ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος επέβαινε σε λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους. Ο 58χρονος είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται. 

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, οι οποίες από κοινού ξεκίνησαν άμεσα εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, με την συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ιδιωτικών σκαφών καθώς και περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ μεσημβρινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε από Π.Λ.Σ. η λέμβος χωρίς επιβαίνοντες και ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Τυχόν εξελίξεις θα ανακοινωθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail