Τραγωδία στην Σκόπελο - Έπεσε με το ΙΧ στη θάλασσα και κατέληξε αργότερα

dimitrisvetsikas1969 / pixabay
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, με έναν (01) επιβαίνοντα, στην παραλιακή οδό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα καθώς και όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου με τρία (03) στελέχη.

Ο 78χρονος ημεδαπός οδηγός απεγκλωβίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, από στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή ιδιώτη, ενώ οι πρώτες προσπάθειες ανάνηψης έγιναν από ιατρούς του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου κατέληξε.

Ανωτέρω όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail