Ο Πλεύρης δείχνει τα δόντια του στο Μαξίμου!

Δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί

Στο Μαξίμου σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να φορτώσουν την παταγώδη αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας στον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη. Δεν έχουν φυσικά κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά το ένστικτο αυτοσυντήρησης των δύο υπουργών επικρατείας, Γεραπετρίτη και Σκέρτσου, έχει αποδειχτεί ισχυρότατο.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα σημείο που κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Τόσο ο Γιώργος Γεραπετρίτης όσο και ο Άκης Σκέρτσος με τις δηλώσεις και την αμετροέπεια τους έχουν μπει στο στόχαστρο με μερίδα της αντιπολίτευσης να μην κρύβει την πρόθεση της για «ειδικά δικαστήρια», ειδικά μετά την αποκάλυψη της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα.

Η στοχοποίηση λοιπόν του υπουργού υγείας είναι απολύτως αναμενόμενη. Στο πρόσωπο του, ιθύνοντες του Μαξίμου βλέπουν τον ιδανικό Αποδιοπομπαίο τράγο, όταν υπάρξει αποκλιμάκωση της πανδημίας.

Ο Θάνος Πλεύρης από την άλλη, έχοντας αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει, δείχνει τα δόντια του. Οι σημερινές δηλώσεις του που γκρέμισαν το success story του Μαξίμου «ομολογώντας» ότι η ένταση της πανδημίας που πλήττει τα τελευταία εικοσιτετράωρα την πατρίδα μας είναι τέτοια διότι ουδέποτε καταφέραμε να χαλιναγωγήσουμε και την μετάλλαξη Δέλτα, είναι μόνον η αρχή.

Το μεγάλο του όπλο πάντως είναι ότι η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, ουδέποτε έφτασε στα χέρια του. Αντίθετα, πήγε κατευθείαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό το όπλο είναι δεδομένο ότι θα το χρησιμοποιήσει εάν η στοχοποίηση του πάρει διαστάσεις «κυβερνητικού εμφυλίου».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail