Αν αυτός ο άνθρωπος εκφράζει το ΣΥΡΙΖΑ, τότε ο Τσίπρας ας αρχίσει από τώρα βόλτες με το ταχύπλοο

Andypoland / pixabay
Στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι μετά το φιάσκο της κατάργησης του μνημονίου σε ένα νόμο με ένα άρθρο και την εντυπωσιακή κυβίστηση που μετέτρεψε ένα λεβέντικο ΟΧΙ σε ταπεινωτικό "ναι", η τακτική των μη ξεκάθαρων θέσεων εξυπηρετεί καλύτερα. Πολλώ δε μάλλον όταν απευθύνεται κανείς σε ψηφοφόρους της χώρας μας.

Του Στρατή Μαζίδη

Από τη μια υπάρχει ο Παύλος Πολάκης να δικαιώνεται καθημερινά και πανηγυρικά ως γιατρός για όλα όσα έχει πει για την πανδημία και από την άλλη ένας άνθρωπος ο οποίος εμφανίζεται ως μέλος του... think tank του ΣΥΡΙΖΑ [https://m.naftemporiki.gr/story/1803833/syriza-poioi-apartizoun-to-think-tank-tou-aleksi-tsipra] αλλά και σύμβουλος υγείας του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα [αποτελέσματα αναζήτησης στο Google]. 

Ένας καθηγητής ορμώμενος εκ Παρισίων που όπως τόσοι άλλοι, τους οποίους δε γνώριζε κανένας στην Ελλάδα, έγινε τακτικός πανελίστας. Τον ανακάλυψε ο Γιώργος Σαχίνης δίνοντάς του τακτικά βήμα όσο ήταν μια φωνή λογικής. Στη συνέχεια άλλαξε το τροπάρια και πλέον τακτικά καλείται στα συστημικά ΜΜΕ.

Προφανώς, όπως τόσοι άλλοι, που έχουν πιάσει στασίδι μολονότι δεν έχουν ανάλογη ειδικότητα ή δεν είναι καν γιατροί, πήρε ψηλά τον αμανέ αρχίζοντας να αναπτύσσει τις δικές του ολοκληρωτικές θέσεις ως...αριστερός. Αυτός ο δημοκράτης που θα ήθελε πολύ ο κ. Μητσοτάκης να έχει στο κόμμα του αρχικά δηλώνει το Νοέμβριο μιλώντας στο Kontra Channel:

"αυτήν την στιγμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικός μαζικός καθολικός εμβολιασμός στην Ελλάδα" Μάλιστα ο δημοσιογράφος για να το αποσαφηνίσει, έχοντας προφανώς κι ο ίδιος εκπλαγεί, ρωτά τον εκ Παρισίων σύντροφο του κ. Τσίπρα αν αναφέρεται για υποχρεωτικότητα σε όλο τον πληθυσμό, το οποίο επιβεβαιώνεται [http://www.freepen.gr/2021/11/blog-post_949.html].

Ωστόσο φαίνεται οι απόψεις του είναι τόσο αρεστές στην κυβέρνηση ώστε πρόσφατα φιλοξενήθηκε ακόμη και στον ΣΚΑΙ ενώ μέσω του ΟΡΕΝ ξαναμίλησε για "μαζικό καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό με σοβαρές ποινές" υποστηρίζοντας ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός πάνω από τα...12 έτη!

Ο...αριστερός [;] καθηγητής ζητά αυστηρές ποινές για να γίνει "η ζωή δύσκολη" όσων δεν εμβολιάζονται με τους δημοσιογράφους να κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι τους ενώ χαρακτήρισε ως φωτεινός παντογνώστης "ανόητους" όσους δεν εμβολιάζονται ζητώντας να πάνε να ζήσουν στα βουνά [http://www.freepen.gr/2021/12/12.html]. Το λες και εξορία.

Τόση ελευθερία και τόσους φανατικούς υποστηρικτές της είχαμε να δούμε από την περίοδο 1933-1945.

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο πρόεδρος του δεν έχουν βγει να καταδικάσουν τις παραπάνω ακραίες, διχαστικές, ολοκληρωτικές και κοινωνικά ρατσιστικές στοχοποιητικές θέσεις. Η ανοχή ενίοτε σημαίνει αποδοχή. Αφήνουν και τον Πολάκη να μιλά μπας και τους φέρει ψήφους. Εντούτοις με τέτοιους συμβούλους στο...think tank το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο. Ο κ. Τσίπρας μπορεί από τώρα να ξεκινήσει βόλτες με το ταχύπλοο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail