Αντώναρος: Η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία, η κοινωνία βράζει ούσα έτοιμη να εκραγεί

Με την υπο-οργάνωση που τους διακρίνει και την τάση τους να "υποτάσσονται" αδιαμαρτύρητα στις εκάστοτε επιταγές του κράτους, οι Γερμανοί έχουν σαλτάρει καθώς διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να τιθασεύσουν την πανδημία. 

Ευάγγελος Αντώναρος

Παραδείγματα: Στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων η μη ορκισμένη ακόμη νέα κυβέρνηση Σόλτς όχι μόνο προανήγγειλε τη γενική υποχρεωτικότητα για εμβολιασμό από τον Μάρτιο αλλά σχεδόν σε όλα τα κρατίδια ετοιμάζονται να εφαρμόσουν το λεγόμενο σχέδιο 2Gplus σύμφωνα με το οποία μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες θα μπορούν να μπαίνουν σε εστίαση και λιανεμπόριο -- αλλά κι αυτοί μετά από τεστ. 

Και το πιο εξωφρενικό: Οι ανεμβολίαστοι -- που ποσοστιαία είναι στη Γερμανία όσοι και στην Ελλάδα -- μπαίνουν ουσιαστικά σε καραντίνα. Στο σπίτι τους δεν θα μπορούν να δέχονται παρά μόνο δύο άτομα από άλλο νοικοκυριό. 

Φαντάζομαι όλα αυτά θα φτάνουν στα αυτιά του ημέτερου Μητσοτάκη και, όπως τον βλέπω, μάλλον θα μπει στον πειρασμό να τα εφαρμόσει κι εδώ. Άλλωστε η τάση του είναι να βάλει τα πόδια σ' ένα παπούτσι για όλους τους Ελληνες που τον αμφισβητούν -- εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους. 

Μόνο που εδώ δεν είναι Γερμανία και η κοινωνία, για όποιον ξέρει να την αφουγκράζεται και δεν περιορίζεται να κινείται μεταξύ Λυκαβηττού και Βορείων Προαστίων, βράζει κι είναι έτοιμη να εκραγεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail