Τα λιμάνια της Βόρειας Κίνας πολυσύχναστα με εμπορευματικά τρένα για την Ευρώπη

ΙΜΑGΙΝΕCΗΙΝΑ - A cargo train leaves Handan in Hebei Province for Moscow in Russia via Manzhouli port in 2018.
Freepen.gr - Τα χερσαία λιμάνια της Κίνας Manzhouli και Suifenhe στα σύνορα Κίνας-Ρωσίας έχουν δει πάνω από 4.500 εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης φέτος, σύμφωνα με την China Railway Harbin Group Co Ltd, γράφει η κινεζική shine.cn.

Τα δύο μεγάλα λιμάνια, το ένα στην Αυτόνομη Περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας και το άλλο στην επαρχία Χεϊλονγκιάνγκ, είχαν διακινήσει 4.554 διασυνοριακά εμπορευματικά τρένα, κίνηση αυξημένη κατά 25% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Έχουν μεταφέρει 436.632 TEU φορτίου, που ισοδυναμεί με αύξηση 31 τοις εκατό από έτος σε έτος.

Πάνω από 50 δρομολόγια εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης διέρχονται από τα δύο λιμάνια, συνδέοντας περισσότερες από 10 χώρες με 60 κινεζικές πόλεις, μεταξύ άλλων, όπως η Guangzhou, η Changsha και η Tianjin.

Η Κίνα έθεσε σε λειτουργία την υπηρεσία εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης το 2011, η οποία από τότε έχει λειτουργήσει ως κρίσιμος σύνδεσμος για την εμπορική και οικονομική συνεργασία σε ολόκληρη την ευρασιατική ήπειρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail