Η Δύση θέλει η Ρωσία να έχει πρόεδρο που θα σπαταλήσει τα εδάφη της χώρας - Κρεμλίνο

Freepen.gr - Η αντιπάθεια των ξένων μέσων ενημέρωσης προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν τους ωθεί να εμφανίζουν σχεδόν όλους ως δυνητικούς Ρώσους ηγέτες, σημείωσε επίσης ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πολλοί από αυτούς στη Δύση «πραγματικά δεν συμπαθούν τον Πούτιν» και θέλουν η Ρωσία να έχει έναν διαφορετικό πρόεδρο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο RTVI, γράφει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

«Πολλοί από αυτούς πραγματικά δε συμπαθούν τον Πούτιν και θέλουν η Ρωσία να έχει έναν διαφορετικό πρόεδρο, έτσι ώστε η Ρωσία να έχει έναν πρόεδρο που δε θα μιλάει για κόκκινες γραμμές, <...> που κλείνει τα μάτια στις επιχειρήσεις ΜΜΕ που βασίζονται σε ξένα τραπεζικά μέσα, <...> που θα επιτρέψει παρελάσεις ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας, που θα κατασπαταλήσει το ρωσικό έδαφος, <...> που θα έκλεινε τα μάτια στους πυρηνικούς πυραύλους που βρίσκονται στο Ντνεπροπετρόβσκ», είπε ο Πεσκόφ.

Ο αξιωματούχος του Κρεμλίνου τόνισε ότι ο δυτικός χώρος πληροφοριών «δεν είναι τόσο ελεύθερος» και «από πολλές απόψεις λειτουργεί ως πράκτορας». Σύμφωνα με τα λόγια του, η αντιπάθεια των ξένων μέσων ενημέρωσης προς τον Πούτιν τα ωθεί να παρουσιάζουν σχεδόν οποιονδήποτε ως πιθανό Ρώσο ηγέτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail