Σαν μπήκαν τα μεσάνυχτα έκαναν τη νύχτα μέρα τα Sukhoi στην Κεντρική Συρία με δεκάδες επιδρομές

Freepen.gr - Μαχητικά αεροσκάφη και επιθετικά ελικόπτερα των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων (VKS) πραγματοποίησαν περισσότερες από 50 αεροπορικές επιδρομές σε πυρήνες του ISIS στην κεντρική περιοχή της Συρίας, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 17 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης που εδρεύει στο Λονδίνο, οι αεροπορικές επιδρομές είχαν στόχο κρησφύγετα της τρομοκρατικής ομάδας:

- στη δυτική έρημο του Deir Ezzor.
- το όρος al-Bishri και ο λόφος Ghanim al-Ali στα διοικητικά σύνορα μεταξύ Deir Ezzor και Raqqa.
- τα περίχωρα της πόλης Ithriyah στην ανατολική ύπαιθρο της Hama.

Ανεξάρτητες πηγές αναφέρουν ότι οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 12 τα μεσάνυχτα και διήρκεσαν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) προετοιμάζεται επί του παρόντος να ξεκινήσει μια νέα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση χτενίσματος εναντίον πυρήνων του ISIS στην κεντρική Συρία, κυρίως στις βόρειες και δυτικές ερήμους του Deir Ezzor.

Για το σκοπό αυτό, ο στρατός και άλλοι φιλοκυβερνητικές σχηματισμοί ανέπτυξαν μεγάλες ενισχύσεις στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail